Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα στα καταστήματα Γερμανός-Cosmote

Δώρα στα καταστήματα Γερμανός-Cosmote

Δείτε πέντε προτάσεις για δώρα που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός, ή αποκλειστικά από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cosmote (και φυσικά και στα καταστήματα Γερμανός), είτε με επιπλέον αξεσουάρ κατ'αποκλειστικότητα.

Δείτε πέντε προτάσεις για δώρα που διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Γερμανός, ή αποκλειστικά από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cosmote (και φυσικά και στα καταστήματα Γερμανός), είτε με επιπλέον αξεσουάρ κατ’αποκλειστικότητα.

1. LG Optimus One with GoogleTM P500 – 268,60 ευρώ

Με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Froyo 2.2 -προσφέρει έως και τρεις φορές ταχύτερη πρόσβαση στο Internet. Λειτουργεί και ως Wi-Fi hot spot, για να μοιράζει το Internet και σε άλλες συσκευές (laptop, PSP ή άλλο κινητό). Αποκλειστικά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρέχεται δώρο βάση και φορτιστής αυτοκινήτου.

2. HTC Desire HD – 599 ευρώ

Γερμανός και Cosmote προτείνουν επίσης ως την πλέον εξελιγμένη πρόταση internet phone από την HTC, το HTC Desire HD. Έχει (πολύ) μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 4,3 ίντσες, κορυφαίο ήχο, ιδανικό για προβολή ακόμα και ταινιών. Διαθέτει κάμερα 8Mpixel, υποστηρίζει τη λήψη και αναπαραγωγή βίντεο σε υψηλή ανάλυση (HD) και την υπηρεσία HTC Sense.com, που επιτρέπει την πρόσβαση και το χειρισμό του από μακριά. Με γρήγορο Internet & email (3G, HSDPA 7.2 Mbps) και ενσωματωμένο GPS το HTC Desire HD αποτελεί το πιο εξελιγμένο Internet Phone.

3. Motorola Defy – 399 ευρώ, με επιδότηση στο Cosmote Απεριόριστα

Επειδή θα το αγαπήσετε πάρα πολύ, και θα το έχετε πάντα και παντού μαζί σας, το Motorola Defy, εκτός από κομψό είναι και … θωρακισμένο! «Το Motorola Defy είναι το ανθεκτικότερο internet phone της αγοράς», όπως επισημαίνεται. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android και συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός internet phone με την ανθεκτικότητα σε σκόνη, χτυπήματα και υγρασία. Με οθόνη 3.7’’, κάμερα 5Mpixel και δυνατότητα πρόσβασης σε 100.000 εφαρμογές. Θα το βρείτε στο ΓΕΡΜΑΝΟ, αποκλειστικά από την COSMOTE, φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.

Cosmote και Γερμανός προτείνουν επίσης:

4. Nokia N8 – 499,90 ευρώ

Το πρώτο internet phone που βασίζεται στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας της Nokia για τα smartphone της, Symbian^3, απευθύνεται σε όσους θέλουν να συνδυάζουν ψυχαγωγία και επικοινωνία στο κινητό τους. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και διαθέτει σχετικά μεγάλη οθόνη αφής 3,5″, κάμερα εντυπωσιακά υψηλής ανάλυσης για smartphone των 12Mpixel, δυνατότητα εγγραφής και αναπαραγωγής video HD, αλλά και υψηλής ποιότητας ήχο με τις τεχνολογίες Dolby Digital Plus Surround Sound. Παρέχει πρόσβαση σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter) από ένα ενιαίο μενού (με ενσωματωμένο widget), αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές μέσω του Ovi Store. Διαθέτει εξαιρετικής απόδοσης πλοηγό με δωρεάν χάρτες και δυνατότητα φωνητικής πλοήγησης offline, έχει ψηφιακή πυξίδα και μετρητή επιτάχυνσης.

5. ZTE V9 Pad – 349 ευρώ χωρίς σύνδεση, ή δωρεάν με 2ετές συμβόλαιο με πάγιο 40,31 ευρώ

H Cosmote άρχισε μόλις πρόσφατα να διαθέτει αποκλειστικά το tablet της ZTE, ZTE V9 Pad, χαρακτηρίζοντάς το «το απόλυτο μέσο ψυχαγωγίας»: Με λειτουργικό σύστημα Android και οθόνη αφής 7 ιντσών, το ZTE V9 Pad είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να συνδυάζουν την επικοινωνία με τη ψυχαγωγία, να σερφάρουν στο Internet και να είναι πάντα online, όπου κι αν βρίσκονται. Με ταχύτητες έως και 7,2Mbps, παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές του Google, επικοινωνία μέσω e-mail και social networks (Facebook, Twitter). Μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν με σύνδεση στο COSMOTE Internet On The Go 10GB +Laptop με 24μηνη σύνδεση με πάγιο 40,31 ευρώ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) ή με 349€ χωρίς σύνδεση.

Στα καταστήματα Γερμανός θα βρείτε επίσης τα προτεινόμενα Playstation Move Starter Pack αντί 65 ευρώ ή/και ξεχωριστά το χειριστήριο Move αντί 40 ευρώ, καθώς και το πακέτο Kinect για το Xbox 360 μαζί με το παιχνίδι Kinect Adventures αντί 159 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024