Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
LG Optimus One: Σκέτο χρυσάφι

LG Optimus One: Σκέτο χρυσάφι

Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι χτύπησε η LG το Οκτώβριο του 2010 με την διάθεση του LG Optimus One καθώς μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του το smartphone με το παγωμένο γιαούρτι προτιμήθηκε από δύο εκατομμύρια πελάτες. Κοστίζει 269 ευρώ. Do the math...

Φλέβα χρυσού φαίνεται ότι χτύπησε η LG το Νοέμβριο του 2010 με την διάθεση του LG Optimus One καθώς μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του το smartphone με το παγωμένο γιαούρτι προτιμήθηκε από δύο εκατομμύρια πελάτες. Κοστίζει 269 ευρώ. Do the math…

Ο τίτλος της συσκευής με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία της LG απονεμήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2011 στο LG Optimus One with Google. Μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, δύο εκατομμύρια άνθρωποι επέλεξαν το πρώτο τους smartphone με Android 2.2 από την LG. Ρεκόρ πωλήσεων σημειώθηκε σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία!

Το LG Optimus One with Google αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς που ενσωματώνουν το λειτουργικό Froyo 2.2, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας του Android, εξασφαλίζοντας έως και τρεις φορές ταχύτερη πλοήγηση στο Internet, στη φόρτωση των ιστοσελίδων και την ταυτόχρονη εκτέλεση εφαρμογών (multitasking). Επιπλέον, διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο από την LG περιβάλλον χρήσης, κάμερα 3 Mpixel με Face Tracking και Smile Shot, οθόνη αφής HVGA 3,2 ιντσών και μπαταρία τύπου LiOn 1500mAh για μεγαλύτερη αυτονομία.

Η LG εκτιμά πως το Optimus One θα γίνει γρήγορα το πρώτο smartphone της εταιρείας που θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, σημειώνοντας ακόμα ένα ρεκόρ.

Life’s Good, που λέει και η LG (και πώς να μην είναι με… 538.000.000 ευρώ μέσα σε τρεις μήνες)

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024