Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι τηλεπικοινωνίες της Κύπρου στην Αττική

Οι τηλεπικοινωνίες της Κύπρου στην Αττική

Η θυγατρική του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, Cyta Ελλάδος, αρχίζει την εμπορική διάθεση βασικών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών -σταθερής τηλεφωνίας και Ίντερνετ- στην Αττική, τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυσή της και δυόμισι χρόνια μετά την εμπορική δραστηριοποίησή της στην περιφέρεια. Η εταιρεία δηλώνει ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη 140.000 πελατών σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Πάτρα, Αίγινα και Σαλαμίνα.

Η Cyta Ελλάδος κάνει το ντεμπούτο της στην Αττική με μια προσπάθεια να αναδείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της με κάθε τρόπο: «Γειά σου Αθήνα!» με πολλαπλές εναλλαγές φιλικών προσώπων στην τηλεοπτική της καμπάνια, συχνές αναφορές στις ανάγκες του πελάτη (συχνά με κεφαλαίο Π) σε κάθε μήνυμά της, το αληθινό ενδιαφέρον και την υπευθυνότητά της. Tονίζει ιδιαίτερα ότι «προσεγγίζει εξαρχής με αληθινό ενδιαφέρον τις ανάγκες του πελάτη», «στηρίζεται στην εξυπηρέτηση του πελάτη μετά την πώληση, τομέας στον οποίο απασχολούνται τα 2/3 του ανθρώπινου δυναμικού της», ότι διατηρεί ολόκληρο στόλο οχημάτων τεχνικής εξυπηρέτησης, και «είναι απόλυτα προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών». Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση του Γενικού Διευθυντή κ.Μιχάλη Ε.Αχιλλέως:

«Από τα πρώτα μας βήματα, δώσαμε έμφαση στην εξυπηρέτηση των Πελατών μας οι οποίοι είναι και η κύρια αιτία για τους πρωτόγνωρους ρυθμούς ανάπτυξης που γνωρίζει σήμερα η εταιρεία. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια για να τους κερδίσουμε. Παράλληλα, φροντίσαμε εξαρχής για τη σταδιακή επέκταση της εταιρείας με σταθερά βήματα από την περιφέρεια με κατεύθυνση προς το κέντρο. Στη πορεία της μέχρι σήμερα η Cyta επένδυσε στις τοπικές κοινωνίες αξιοποιώντας τοπικούς πόρους και συνδυάζοντας την επιχειρηματική ανάπτυξη με την κοινωνική προσφορά. Δοκιμαστήκαμε σε κάθε μας βήμα και σήμερα νιώθουμε διπλά δικαιωμένοι διότι παρά τις όποιες δυσκολίες, τελικά καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε τους στόχους μας εντός χρονοδιαγράμματος, αποκτώντας σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Δεσμευόμαστε ότι τόσο στην Αθήνα όσο και πανελλαδικά θα εξακολουθήσουμε την ίδια τακτική προσέγγισης του Πελάτη με ειλικρίνεια και χαμηλούς τόνους».

Η Cyta Ελλάδος έχει αναπτύξει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών μήκους 2.400 χιλιομέτρων. Τέσσερα χρόνια από την ίδρυσή της στην Ελλάδα, δηλώνει ότι έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις 85 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει αναπτύξει δίκτυο συνεργατών σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιείται αλλά και αλυσίδα Cyta shops, ιδιόκτητων καταστημάτων. Στην Αττική έχει ήδη συνεργάτες και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών απαντά στο τηλέφωνο 13877.

Τροποποιώ το πακέτο τηλεφωνίας και Ίντερνετ κάθε τρίμηνο

Η Cyta προβάλλει ιδιαίτερα τη δυνατότητα που δίνει στους συνδρομητές της να συνδυάσουν ελεύθερα διαφορετικές επιλογές σταθερής τηλεφωνίας και ταχύτητας Ίντερνετ, με το επιχείρημα ότι έτσι ο πελάτης δεν αναγκάζεται να επιλέξει εξαρχής ένα τυποποιημένο προϊόν το οποίο τον δεσμεύει για όσο χρόνο διαρκέσει η σύνδεσή του. Όπως διαβάζει κανείς στο δικτυακό της τόπο: Σε ότι αφορά τον χρόνο ομιλίας, η προσθήκη, τροποποίηση ή κατάργηση ενός ή περισσοτέρων επιλογών χρόνου ομιλίας, είναι δυνατή μια φορά κάθε τρίμηνο με χρέωση 2€ για μια ή περισσότερες αλλαγές. Επίσης, ένα στοιχείο διαφοροποίησης της Cyta είναι ότι η χρέωση για τις κλήσεις τηλεφωνίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο, χωρίς δηλαδή ελάχιστη διάρκεια κλήσης.

Πράγματι, στο Cyta 2play 4Mbps (με κόστος ενεργοποίησης 30 ευρώ, εφάπαξ, όπως σε όλα τα προγράμματα) και με το χαμηλότερο μηνιαίο πάγιο 16 ευρώ με ΦΠΑ 23%, παρέχει εξοπλισμό (ο οποίος, εφόσον ζητηθεί πρέπει να επιστρέφεται στην εταιρεία ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου) και σύνδεση στο Ίντερνετ με ταχύτητα έως 4Mbps download και έως 512Kbps upload με χρεώσεις 0,029 ευρώ το λεπτό προς όλα τα σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα και 0,17 ευρώ το λεπτό προς όλα τα κινητά στην Ελλάδα (δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο για τις χώρες που σας ενδιαφέρουν), μπορεί κανείς να συνδυάσει κάποιο πρόγραμμα χρόνου ομιλίας μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος κλήσεων, συχνά παραπάνω από 50%: Για παράδειγμα, συνδυάζοντας το πρόγραμμα 2play 4Mbps με το πρόγραμμα χρόνου ομιλίας 360 λεπτών για σταθερά Ελλάδας, η χρέωση για αυτές τις κλήσεις πέφτει στα 5 ευρώ (από 10,44 ευρώ) για τον ίδιο χρόνο ομιλίας (το πάγιο ανεβαίνει στα 21 ευρώ για Ίντερνετ έως 4Mbps και 6 ώρες κλήσεις προς σταθερά Ελλάδας).

Ειδικά για την Αττική ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, ειδική προσφορά γνωριμίας «1+1 δώρο» η οποία (συνοπτικά) προσφέρει με την επιλογή χρόνου ομιλίας προς Σταθερά Ελλάδος, δωρεάν χρόνο αντίστοιχης αξίας προς Κινητά Ελλάδος ή προς Διεθνή Σταθερά.

Στο δικτυακό τόπο της εταιρείας μπορεί κανείς να ελέγξει τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας από το ιδιόκτητο δίκτυο της Cyta. Η Cyta δεν εφαρμόζει κανέναν περιορισμό στη χρήση του δικτύου της για την παροχή υπηρεσίας πρόσβασης στο Ίντερνετ.

Η Cyta κάνει το ντεμπούτο της στην Αθήνα με ένα διαγωνισμό: δέκα βιντεάκια χρηστών που θα κερδίσουν τα περισσότερα Like έως τις 13 Φεβρουαρίου κερδίζουν μια σύνδεση Cyta 2play 4Mbps με απεριόριστα σταθερά Ελλάδας για ένα χρόνο.

Ενημέρωση: Η Cyta Ελλάδος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για αναλυτικότερη πληροφόρηση. Σας παραθέτουμε τις απαντήσεις:

1. Ποιος είναι ο εξοπλισμός που δίνετε στους οικιακούς χρήστες (modem);

Δίνουμε τα Thomson TG782 και Pirelli DRG A225G. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά τα μοντέλα

2. Σε ποιες περιπτώσεις η Cyta απαιτεί την επιστροφή του «ακόμα και μετά τη λήξει του συμβολαίου»

Ο εξοπλισμός παρέχεται με τη μορφή χρησιδανεισμού και επιστρέφεται στη Cyta εάν ο πελάτης αλλάξει τηλεπικοινωνιακό πάροχο.

3. Ισχύει ότι δεν έχετε θέσει περιορισμούς στη χρήση του Διαδικτύου (traffic shaping, αποκοπή πακέτων P2P, torrent);

Ισχύει. Η πολιτική της εταιρείας μας είναι να μην έχουμε ψιλά γράμματα με κρυφές χρεώσεις και περιορισμούς στη χρήση, πέραν από όσα αναφέρουμε στα φυλλάδια και στην ιστοσελίδα μας με τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος.

4. Ποια είναι η διάρκεια του συμβολαίου ανά πρόγραμμα χρήσης;

Η διάρκεια συμβολαίου είναι 12 μήνες, εκτός από την προσφορά με το laptop η οποία έχει συμβόλαιο 24 μηνών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024