Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο IDEOS και μια ταμπλέτα 7'' από τη Huawei

Νέο IDEOS και μια ταμπλέτα 7» από τη Huawei

Η Huawei παρουσίασε στο διεθνές συνέδριο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη ένα ακόμα προσιτό IDEOS με τη νεότερη έκδοση του Android, Gingerbread, και μια πιο λεπτή ταμπλέτα με οθόνη 7 ιντσών.

Η Huawei παρουσίασε στο διεθνές συνέδριο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη το IDEOS X3 με τη νεότερη έκδοση του Android, Gingerbread, με το οποίο δίνει έμφαση στις δραστηριότητες κοινωνικής δικτύωσης και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Επίσης, η Huawei παρουσίασε το Huawei HiLink, μια κάρτα δεδομένων «plug-and-link» που συνδέει χρήστες με φορητό Ιnternet υψηλών ταχυτήτων, το Huawei Mobile WiFi Smart Pro, ένα ασύρματο «έξυπνο» modem το οποίο επιλέγει αυτόματα την καλύτερη διαθέσιμη σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, και τέλος το Huawei IDEOS S7 Slim, μια ταμπλέτα οθόνης αφής 7 ιντσών, επόμενης γενιάς. Η ανανεωμένη ταμπλέτα της Huawei τρέχει Android 2.2, υποστήριζει διαδικτυακές συνδέσεις 3G και Wi-Fi και αναμένεται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σε σχετικά χαμηλή τιμή περί τα 250 ευρώ.

Huawei IDEOS X3 με έμφαση στην αυξημένη αυτονομία

Tο Huawei IDEOS X3 είναι ένα smartphone με οθόνη αφής HVGA 3,2 ιντσών –το λεπτότερο στην κατηγορία του, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία-, φωτογραφική μηχανή 3,2 megapixel, και τη λύση Huawei Handset Over-the-Air and Online Upgrade (HOTA) για Android, μια υπηρεσία που αναλαμβάνει να διευκολύνει την έγκαιρη αναβαθμίση του λειτουργικού συστήματος. Το smartphone χρησιμοποιεί την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android, Android 2.3 (Gingerbread), για βελτιωμένη πλοήγηση στο Διαδίκτυο «σε μια πραγματικά εμπνευσμένη και ενεργειακά οικονομική συσκευή».

Επίσης και το Huawei IDEOS X3 προσφέρεται με βασικές εφαρμογές που επιτρέπουν στο χρήστη να διαχειριστεί εύκολα τα δεδομένα του, ενώ παράλληλα μπορεί να συγχρονίσει τη συσκευή αποτελεσματικά με κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Νωρίτερα τον Ιανουάριο η Huawei επέδειξε το «επαγγελματικό» IDEOS X5, με Android 2.2, υποστήριξη HSPA και WiFi 802.11n, μνήμη 4GB και υποδοχή κάρτας SD (επιτρέποντας την εγκατάσταση περισσότερων εφαρμογών σε κάρτα μνήμης). Το IDEOS X5 δεν έχει έρθει ακόμα στην ελληνική αγορά (ίσως καθυστερήσει ένα εξάμηνο, εικασία που δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, όπως και η εξαιρετικά χαμηλή τιμή του, γύρω στα 180 ευρώ).

Τα πρώτα IDEOS ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010, και η Huawei δηλώνει ενθουσιασμένη από την υποδοχή τους: το πρώτο smartphone IDEOS έχει πωλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές σε πάνω από 70 χώρες. Στην Ελλάδα, είδαμε τον Δεκέμβριο του 2010 το πρώτο IDEOS U8150 αποκλειστικά από το δίκτυο της Wind αντί 166 ευρώ χωρίς συμβόλαιο, ή δωρεάν με σύνδεση στο νέο συμβόλαιο WIND Small (με μηνιαίο πάγιο 35€ το οποίο παρέχει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς WIND και Q , 90 λεπτά ομιλίας προς λοιπά εθνικά δίκτυα, απεριόριστα SMS προς WIND και Q , 30 SMS προς λοιπά εθνικά δίκτυα και 100MB mobile internet για ασύρματη σύνδεση και πλοήγηση στο Διαδίκτυο).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024