Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Xbox Live Arcade Πάρτυ με τίτλους σε προσιτές τιμές

Xbox Live Arcade Πάρτυ με τίτλους σε προσιτές τιμές

Από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη επί τέσσερις εβδομάδες θα διατίθεται ένα νέο παιχνίδι για τους χρήστες Xbox 360 από το Xbox Live Marketplace και την υπηρεσία Xbox Live Arcade, στο πλαίσιο του House Party που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά η Microsoft. Οι τιμές των νέων τίτλων -μεταξύ των οποίων το Hard Corps: Uprising και το Torchlight- ξεκινούν από τους 800 πόντους Microsoft και δεν ξεπερνούν τους 1200 (από 10 ευρώ έως 15 ευρώ).

Από την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη επί τέσσερις εβδομάδες θα διατίθεται ένα νέο παιχνίδι για τους χρήστες Xbox 360 από το Xbox Live Marketplace και την υπηρεσία Xbox Live Arcade, στο πλαίσιο του δεύτερου House Party που διοργανώνει η Microsoft. Οι τιμές των νέων τίτλων -μεταξύ των οποίων το Hard Corps: Uprising και το Torchlight- ξεκινούν από τους 800 πόντους Microsoft και δεν ξεπερνούν τους 1200 (από 10 ευρώ έως 15 ευρώ), αν και ανακοινώνονται με την (συνήθη) επιφύλαξη ότι το τρέχον πρόγραμμα κυκλοφοριών και οι τιμές μπορεί να αλλάξουν.

Το πάρτυ ξεκίνησε στις 16 Φεβρουαρίου με την κυκλοφορία του Hard Corps: Uprising της Konami αντί 1200 πόντων Microsoft, ένα παιχνίδι «δισδιάστατης κύλισης» που δημιουργήθηκε από την ARC Systems Works ως φόρος τιμής στην κλασσική σειρά δράσης της Konami. «Παίξτε ως ο στρατιώτης Bahamut καθώς αρχίζει να γράφει το μύθο του σε αυτό το prequel του Contra: Hard Corps», αναφέρει η εταιρεία.

Στις 23 Φεβρουαρίου θα διατεθεί το παιχνίδι αντιστοίχισης λίθων Bejeweled Blitz Live από την PopCap Games αντί 800 πόντων Microsoft. Στο παιχνίδι έχει προστεθεί λειτουργία πάρτυ έως και 16 παικτών στο Xbox Live.

Στις 2 Μαρτίου ξεκινά η διάθεση του Beyond Good & Evil HD της Ubisoft με 800 πόντους Microsoft, σε ποιότητα Full HD. «Μπείτε στον φουτουριστικό κόσμο του έτους 2435, έναν κόσμο γεμάτο εξαπάτηση, όπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και το να εκθέσεις την αλήθεια είναι η μόνη ελπίδα για την αποκατάσταση της ελευθερίας. Παίξτε ως η μαχητική ρεπόρτερ Jade και αιχμαλωτίστε την αλήθεια με μυστικότητα, δύναμη, και εξυπνάδα, εναντίον μιας κυβέρνησης που σας εξαπάτησε, σε ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με στοιχεία παιχνιδιών επίλυσης γρίφων και μυστικότητας», προτείνει η Ubisoft.

Στις 9 Μαρτίου με το Torchilight (Runic/Microsoft Game Studios) με κόστος 1200 πόντους Microsoft, ένα παιχνίδι που θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένο σε PC. Για την υπηρεσία Xbox Live, έχει βελτιωθεί ο τρόπος ελέγχου του παιχνιδιού και οι μηχανισμοί του, έχει προστεθεί νέα πανοπλία και νέες αναζητήσεις καθώς και ένα νέο κατοικίδιο αποκλειστικά για τον χαρακτήρα του παίκτη. Μέσω της υπηρεσίας, ο παίκτης μπορεί να μοιραστεί ένα ή δύο αντικείμενα της επιλογής του με τους φίλους του στην υπηρεσία (Διαβάστε περισσότερα για τη μεταφορά του παιχνιδιού στο Xbox Live Arcade)

Στις 16 Μαρτίου το πάρτυ τελειώνει με τη διάθεση ενός παιχνιδιού που δεν αφορά τους Έλληνες χρήστες της υπηρεσίας. Το Full House Poker είναι μια συνεργασία των Microsoft Game Studios, Xbox/Krome Studio (800 πόντοι Microsoft) και θεωρείται το πρώτο παιχνίδι με το οποίο επιδεικνύεται η σύνδεση της υπηρεσίας Xbox Live στην κονσόλα με αυτή στα smartphone που φέρουν τα Windows Phone 7 (αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επικοινωνία που περιορίζεται στα στατιστικά του παιχνιδιού, αφού δεν υπάρχει υποστήριξη για ομαδικό παιχνίδι με κάποιους παίκτες να παίζουν στην κονσόλα και άλλους σε smartphone WP7 -ακόμα και τα Achievement διατηρούνται ξεχωριστά-, ενώ η τιμή στην έκδοση mobile θα είναι μάλλον πολύ μικρότερη από 10 ευρώ).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024