Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν Androidής προπονητής από την adidas

Δωρεάν Androidής προπονητής από την adidas

Τον Απρίλιο θα αρχίσει η δωρεάν διάθεση του προγράμματος miCoach της Adidas για χρήστες smartphone με λειτουργικό Android. Ο προσωπικός προπονητής της adidas ήταν στη διάθεση των χρηστών iPhone και Blackberry από το 2010 με download που ξεπέρασαν το 1.000.000.

Η adidas σε συνεργασία με την Google παρουσίασε την εφαρμογή miCoach για Android στο Mobile World Congress 2011 της Βαρκελώνης. «Η νέα εφαρμογή miCoach για Android ανοίγει το δρόμο σε ακόμα περισσότερους χρήστες smartphone, ώστε να γίνουν πιο αθλητικοί και γρήγοροι μέσα στο 2011», δήλωσαν.

Οι χρήστες Android συσκευών θα έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή από το Android Market στα τέλη Απριλίου. Η διάθεση της εφαρμογής miCoach ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2010 για iPhone και BlackBerry και έχει σημειώσει ως τώρα ένα εκατομμύριο downloads. Μάλιστα ανακηρύχθηκε ως η «Mobile εφαρμογή της χρονιάς» για το 2010 από το περιοδικό Stuff.

Η εφαρμογή miCoach μετατρέπει την Android συσκευή του χρήστη σε προσωπικό του προπονητή, διαθέτοντας πληθώρα προηγμένων δυνατοτήτων, όπως φωνητική καθοδήγηση, εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένα αθλήματα προγράμματα εκγύμνασης, ημερολόγιο προπονήσεων, στοιχεία αξιολόγησης της προπόνησης και λειτουργία εσωτερικού χώρου για χρήση στο γυμναστήριο.

Η εφαρμογή συγχρονίζεται αυτόματα με την ιστοσελίδα www.micoach.com, ώστε οι οδηγίες και τα προγράμματα εκγύμνασης να είναι προσαρμοσμένα στα επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά και στους στόχους των χρηστών, επιτρέποντας τους να παρακολουθούν και να αναλύουν την πρόοδο τους με την πάροδο του χρόνου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024