Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο μέσα από τα μάτια των νέων

Γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων θα εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση των νέων στο Διαδίκτυο, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 (10-12 το πρωί)

Γονείς, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων εκφράζουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση των νέων στο Διαδίκτυο, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 (10-12 το πρωί). Η εκδήλωση διεξάγεται στην αίθουσα «Ηριδανός» στο κτήριο της Microsoft Ελλάς (Λεωφόρος Κηφισίας 221, Μαρούσι) και μεταδίδεται ζωντανά μέσω Διαδικτύου.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση (Live Streaming)
και επιστρέψτε στο tech.in.gr με τα σχόλιά σας!

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Εμπορικός Διευθυντής της Microsoft Ελλάς κος Κωνσταντίνος Λουκάς, ο πρόεδρος της οργάνωσης Χαμόγελο του Παιδιού, κος Κώστας Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, και ο κ.Γιάννης Σύρος, Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με μια παρουσίαση από την Έλενα Ζαγλαρίδου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στην Microsoft Ελλάς με θέμα τις Βασικές Γνώσεις Ασφάλειας στο Διαδίκτυο και θα ακολουθήσει η πρώτη συζήτηση με θέμα «Η εμπειρία της χρήσης του υπολογιστή στο σπίτι από τα παιδιά και η σχέση με τους γονείς». Στη συνέχεια, η συζήτηση θα εξειδικευτεί στο θέμα «Cyberbullying και άλλες απειλές, διάγνωση κινδύνων και έξυπνη αντιμετώπιση», με τη συμμετοχή του κ.Μανώλη Σφακιανάκη Διευθυντή στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024