Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Computer για Όλους γίνεται Ψηφιακό - το total XAKER εκσυγχρονίζεται

Το Computer για Όλους γίνεται Ψηφιακό – το total XAKER εκσυγχρονίζεται

Αν και σε ψηφιακή πλέον μορφή, το περιοδικό Computer Για Όλους δεν θα διατεθεί μέσω Διαδικτύου αλλά θα συνεχίσει να διατίθεται στα περίπτερα, υπό μορφή DVD, εμπλουτισμένο με πολλές φωτογραφίες, διαδικτυακές παραπομπές και προηγούμενα σχετικά κείμενα στα άρθρα του. Η τιμή του μειώθηκε στα 2,90 ευρώ. Επίσης, η αναστέλλεται η κυκλοφορία του total XAKER όπως το ξέραμε, κάτι νέο όμως, ετοιμάζεται...

Αν και σε ψηφιακή πλέον μορφή, το περιοδικό Computer Για Όλους δεν θα διατεθεί μέσω Διαδικτύου αλλά θα συνεχίσει να διατίθεται στα περίπτερα, υπό μορφή DVD εμπλουτισμένο με πολλές φωτογραφίες, διαδικτυακές παραπομπές και προηγούμενα σχετικά κείμενα στα άρθρα του. Η τιμή του μειώθηκε στα 2,90 ευρώ.

Όπως εξηγεί η εκδοτική Compupress, το Computer Για Όλους: Digital εγκαινιάζει την νέα εποχή των «Πολυμεσικά Εμπλουτισμένων Ψηφιακών Περιοδικών»: ένα περιοδικό που διαβάζεται στο PC, με πολλές φωτογραφίες και βίντεο, διαδικτυακές παραπομπές και παλαιότερα σχετικά άρθρα του περιοδικού σε κάθε νέο (ή/και σε άλλα περιοδικά του ομίλου Compupress). Οι παρουσιάσεις εφαρμογών συνοδεύονται από τυχόν διαθέσιμο download που προηγουμένως απαιτούσε το συνοδευτικό DVD.

To Computer Για Όλους, ένα περιοδικό που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 1983, στην ψηφιακή πλέον έκδοσή του θα φέρει επίσης, ενσωματωμένα βίντεο στα άρθρα του (για την αναπαραγωγή τους δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο).

Πάντως, το Computer Για Όλους «δεν συχνάζει στο Ίντερνετ».

total XAKER: Αλλάζει το επίσημο όργανο της ανορθόδοξος σκέψης

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η αναστολή της κυκλοφορίας του περιοδικού total XAKER, αν και η αφοσιωμένη στο χάκινγκ ομάδα σύνταξης υπόσχεται κάτι νέο και καλύτερο: «Το total XAKER θα εξελιχθεί, θα εκσυγχρονιστεί και θα συνεχίσει – αλλά με διαφορετικό όνομα και μορφή. Θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους για τις εξελίξεις, την πρόοδο των εργασιών και φυσικά θα ζητάμε τη γνώμη και τις ιδέες σας. Θα τα λέμε από τη γνωστή fan page, το γνωστό λογαριασμό στο twitter και κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι κι από το νέο μας site, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα έχει *και* το forum του.» (δείτε επίσης, το parabing.com).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024