Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
e-shop.gr: «Πηγαίνουμε πια, καλά»

e-shop.gr: «Πηγαίνουμε πια, καλά»

Παρά την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα ώστε να παγώσουν προσωρινά οι απαιτήσεις των πιστωτών/προμηθευτών του, το e-shop.gr δηλώνει «πηγαίνουμε πια καλά»: Οι πωλήσεις των τελευταίων μηνών κινούνται ανοδικά, τα έξοδα μειώθηκαν, η γκάμα των προϊόντων διευρύνεται και τις επιτυχημένες «τρελές Κυριακές» ακολουθούν τα 24ωρα e-Shop Specials.

Πλήθος δημοσιεύματα φέρουν το e-shop.gr να έχει ζητήσει προστασία από τους πιστωτές του (με προγραμματισμένη συζήτηση στα δικαστήρια στις 5 Οκτωβρίου 2011). Πράγματι, η εταιρεία έχει ζητήσει να υπαχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, επιβεβαιώνει η εκπρόσωπός του κα Μαυροειδή στο tech.in.gr. Σημειώνει ωστόσο ότι, η λειτουργία της εταιρείας συνεχίζεται κανονικά και σε συνδυασμό με τα απαραίτητα μέτρα που λήφθησαν εδώ και αρκετό καιρό με στόχο την μείωση των εξόδων και την προϊόντική ανάπτυξη, «πηγαίνουμε πια πολύ καλά», αφού οι πωλήσεις των τελευταίων μηνών κινούνται ανοδικά.

Το e-shop.gr πρόσφατα λάνσαρε την καινούρια υπηρεσία e-Shop Specials και προσφέρει καθημερινά στις 12 το μεσημέρι ένα προϊόν τεχνολογίας σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή στην ειδική ιστοσελίδα www.eshop-specials.gr. Επίσης, κάθε μέρα ένας από τους πελάτες των προϊόντων που προσφέρονται σε χαμηλή τιμή για ένα 24ωρο θα λαμβάνει το προϊόν που παρήγγειλε εντελώς δωρεάν.

Σε ότι αφορά συγκεκριμένα στις ενέργειες που έχουν γίνει για να ανακάμψει το e-shop.gr εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην εσωτερική διάρθρωση των τμημάτων ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα κάθε τομέα, αλλά και στην αναδιάταξη του δικτύου πωλήσεων και διανομής ώστε να βελτιστοποιηθούν οι χρόνοι παράδοσης ακόμη και σε απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές. Παράλληλα, η εταιρεία προχώρησε σε εμπλουτισμό των προϊοντικών ομάδων που διαθέτει, μέσω της προσθήκης των εργαλείων και των φωτοβολταϊκών, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το e-shop.gr υποδέχεται καθημερινά 110.000 επισκέπτες και εξυπηρετεί περί τις 3500 παραγγελίες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Ήξερα τις δυνατότητές μας και ότι μπορέσαμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024