Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Forthnet και Nova μαζί με 54 ευρώ το μήνα για 18 μήνες

Forthnet και Nova μαζί με 54 ευρώ το μήνα για 18 μήνες

O Όμιλος Forthnet ανακοίνωσε νέα προσφορά που συνδυάζει τις υπηρεσίες πρόσβασης στο Ίντερνετ, την σταθερή τηλεφωνία και δορυφορική τηλεόραση σε τιμή που ουσιαστικά εξανεμίζει επί 18 μήνες το κόστος του ADSL και της τηλεφωνίας. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Ιουλίου 2011 με μηνιαίο κόστος 53,90 ευρώ.

O Όμιλος Forthnet ανακοίνωσε νέα προσφορά που συνδυάζει τις υπηρεσίες πρόσβασης στο Ίντερνετ, την σταθερή τηλεφωνία και την δορυφορική τηλεόραση σε τιμή που ουσιαστικά εξανεμίζει επί 18 μήνες το κόστος του ADSL και της τηλεφωνίας, προσθέτει όμως αυτό της συνδρομητικής τηλεόρασης. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Ιουλίου 2011 και έχει μηνιαίο κόστος 53,90 ευρώ.

Η Forthnet προτείνει το συνδυασμό του πακέτου Forthnet 2play Economy (η οποία κοστίζει 34,90 ευρώ το μήνα χωρίς να υπολογίζονται οι προσφορές -μέχρι 30 Ιουνίου υπήρχε προσφορά στα 24,90 ευρώ) για πρόσβαση στο Ίντερνετ με ταχύτητα έως 24Mbps και απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις προς αριθμούς ΟΤΕ και εναλλακτικών παρόχων με το πακέτο Nova Sports +Value, μια υπηρεσία που έχει πάγιο 52,20 ευρώ το μήνα.

Με την τρέχουσα προσφορά
που ανακοίνωσε ο όμιλος, αμφότερες οι υπηρεσίες θα παρέχονται αντί 53,90 ευρώ για 18 μήνες σε όσους υποβάλλουν αίτηση μέχρι την τελευταία ημέρα του Ιουλίου και συνδυάσουν για πρώτη πρώτη φορά Forthnet και Nova.

  • Για την παροχή των υπηρεσιών απαιτείται εξοπλισμός: router Wi-Fi, ο αποκωδικοποιητής (αξίας 129 ευρώ που είναι σε προσφορά σήμερα στα 49 ευρώ για όσους εγγράφονται συνδρομητές Nova) και ένα δορυφορικό πιάτο (αξίας 50 ευρώ). Αυτός ο εξοπλισμός διατίθεται δωρεάν εάν ο ενδιαφερόμενος είναι νέος συνδρομητής Nova και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Επίσης, η προσφορά δεν περιλαμβάνει το λεγόμενο τέλος ενεργοποίησης για ενεργή τηλεφωνική γραμμή το οποίο καταβάλλεται εφάπαξ και ανέρχεται στα 29,90 ευρώ.
  • Μετά το τέλος του 18μηνου, η χρέωση θα γίνεται με τον εκάστοτα τρέχοντα τιμοκατάλογο με έκπτωση 20% «για πάντα». Σύμφωνα με τις σημερινές χρεώσεις, το πάγιο για τις ίδιες υπηρεσίες ανέρχεται στα 87,10 ευρώ το μήνα και με την έκπτωση του 20% θα είχατε πάγιο 67,36 ευρώ το μήνα με το ΦΠΑ 23%.
  • Ο ασύρματος δρομολογητής παρέχεται δωρεάν εάν πρόκειται για νέο συνδρομητή Forthnet.

Το πακέτο Nova Sports+Value αφορά περιεχόμενο από συνδρομητικά κανάλια, όπως τέσσερα κανάλια ντοκιμαντέρ, τέσσερα παιδικά κανάλια, δύο μουσικά κανάλια, τέσσερα κανάλια μόδας και ψυχαγωγίας και δέκα ειδησεογραφικά, το κανάλι FX με σειρές που απευθύνονται σε άνδρες, το History Channel, το MGM με τις παραγωγές της Metro Goldwyn Mayer. Επίσης, μεταδίδονται «όλες οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, το ελληνικό Πρωτάθλημα της Superleague και κορυφαίες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις». Το ίδιο κουτί υποστηρίζει την ψηφιακή μετάδοση από τα ελεύθερα ελληνικά κανάλια (και 150 άλλα ελεύθερα) και 70 ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τέλος, η προσφορά αφορά στην πρόσβαση στην υπηρεσία Nova HD επί δύο μήνες δωρεάν, η οποία αφορά περιεχόμενο (ταινίες, ντοκιμαντέρ, σπορ) σε υψηλή ευκρίνεια και έχει πάγιο μηνιαίο τέλος περίπου 5 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα μπορείτε να πάρετε από το forthnet.gr και το nova.gr ή από τα καταστήματα Forthnet.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024