Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δωρεάν πρόσβαση σε 3D βίντεο στις 3D Smart TV της Samsung

Δωρεάν πρόσβαση σε 3D βίντεο στις 3D Smart TV της Samsung

Δωρεάν παρέχεται η πρόσβαση στην υπηρεσία 3D Video on Demand της Samsung στους κατόχους των Smart TV της εταιρείας στην Ελλάδα. Οι τηλεθεατές μπορούν να δουν 37 βίντεο σε 3D, μεταξύ των οποίων βίντεο κλιπ, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ της ΙΜΑΧ και κινηματογραφικά τρέιλερ της Dreamworks. Έως το τέλος του 2011, η συλλογή 3D που θα διατίθεται δωρεάν θα ξεπερνάει τα 100 βίντεο, υπόσχεται η Samsung Electronis.

Δωρεάν παρέχεται η πρόσβαση στην υπηρεσία 3D Video on Demand της Samsung στους κατόχους των Smart TV της εταιρείας στην Ελλάδα και 16 ακόμα χώρες. Σήμερα, οι τηλεθεατές μπορούν να δουν 37 βίντεο σε 3D, μεταξύ των οποίων βίντεο κλιπ, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ της ΙΜΑΧ και κινηματογραφικά τρέιλερ της Dreamworks. Έως το τέλος του 2011, η συλλογή 3D που θα διατίθεται δωρεάν θα ξεπερνάει τα 100 βίντεο, υπόσχεται η Samsung Electronis.

H Samsung λάνσαρε τον Μάρτιο του 2011 την υπηρεσία Explore 3D VoD στην Κορέα. Έκτοτε, επεκτάθηκε σε 17 χώρες και ήδη αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύρια pageview, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Οι τηλεοράσεις Samsung Smart TV που υποστηρίζουν περιεχόμενο 3D είναι τα μοντέλα D8000, D7000, D6500, D6750, D6530, D6100 και D6000.

Οι λεγόμενες έξυπνες τηλεοράσεις της Samsung ονομάζονται Smart TV και φέρουν την πλατφόρμα της εταιρείας Smart Hub. Από το Smart Hub οι τηλεθεατές/χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε σειρά εφαρμογών για την πλατφόρμα (Samsung Apps), στο Internet (η τηλεόραση έχει το δικό της web browser), στα site κοινωνικής δικτύωσης (περιλαμβάνονται εφαρμογές για άμεση πρόσβαση σε Facebook, Twitter ή στο Google Talk), καθώς ταυτόχρονα μπορούν να παρακολουθούν τηλεόραση. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Search All, έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέο περιεχόμενο στην τηλεόραση, το Διαδίκτυο, αλλά και τα αποθηκευτικά μέσα που είναι συνδεδεμένα με την τηλεόραση ή άλλες φορητές συσκευές που βρίσκονται στο οικιακό δίκτυο. Τέλος, με την υπηρεσία «Τα βίντεό σας», ο τηλεθεατής μπορεί να αναζητήσει ταινίες που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις του μέσα από μία συλλογή παρεχόμενων ταινιών.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024