Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η HTC επιχειρεί να σταματήσει τη φθορά στην ποιότητα του ήχου

Η HTC επιχειρεί να σταματήσει τη φθορά στην ποιότητα του ήχου

Μουσική σε smartphone «έτσι όπως θα ήθελε ο δημιουργός της να ακούγεται» υπόσχεται η συνεργασία της HTC με την Beats Electronics -πνευματικό παιδί του θρυλικού καλλιτέχνη και παραγωγού Dr. Dre και του επικεφαλής της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. Σκοπός της HTC, να αποτελέσει πρώτη επιλογή των νέων που λατρεύουν τη μουσική και να εισαχθεί στην αγορά των αξεσουάρ παγκοσμίως.


Μουσική σε smartphone «έτσι όπως θα ήθελε ο δημιουργός της να ακούγεται» υπόσχεται η συνεργασία της HTC με την Beats Electronics -πνευματικό παιδί του θρυλικού καλλιτέχνη και παραγωγού Dr. Dre και του επικεφαλής της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. Σκοπός της HTC είναι να αποτελέσει πρώτη επιλογή των νέων που λατρεύουν τη μουσική και να εισαχθεί στην αγορά των αξεσουάρ παγκοσμίως.

Η ποιότητα του ήχου φθίνει από την ψηφιακή επανάσταση

«Η συνεργασία των HTC και Beats by Dr. Dre είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δυο παγκοσμίου βεληνεκούς ονόματα, να επαναπροσδιορίσουν τη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων και να καθορίσουν το μέλλον», ανέφερε ο Jimmy Iovine.«Για την Beats by Dr. Dre, αυτό αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο βήμα στο μακροχρόνιο στόχο της να αναβαθμίσει την ποιότητα του ήχου που φθίνει από την ψηφιακή επανάσταση της εποχής μας – και να επανακαθορίσει τον τρόπο που ο ήχος φτάνει στον καταναλωτή, έτσι ώστε ο τελευταίος να αντιλαμβάνεται τη μουσική όπως ακριβώς ήταν στην αρχική πρόθεση του καλλιτέχνη».

«Η Beats ανακάλυψε ένα μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσει την κουλτούρα του κοινού με τρόπο που να διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη εταιρία μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το προϊόν της συνεργασίας αυτής και έχουμε την πεποίθηση ότι θα προσφέρει στους καταναλωτές μας μια πρωτόγνωρη εμπειρία ήχου. Δίνουμε βάση στην κάθε λεπτομέρεια που αφορά στην εμπειρία χρήσης των συσκευών μας, της οποίας ο ήχος αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι».

Η Beats Electronics ιδρύθηκε το 2006 από τον καλλιτέχνη και παραγωγό Dr. Dre και τον επικεφαλής της Interscope Geffen A&M Records, Jimmy Iovine. Αμφότεροι οραματίστηκαν την ανάπτυξη ενός νέου τύπου ακουστικών με την ικανότητα να αναπαράγουν με απόλυτη πιστότητα το πλήρες φάσμα του ήχου σε επαγγελματικά στούντιο ηχογράφησης, παρέχοντας στους καταναλωτές το τέλειο ακουστικό αποτέλεσμα.

Η Interscope Geffen A&M Records αποτελεί τμήμα του ομίλου Universal Music και είναι ο βασικός μέτοχος της Beats.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024