Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
EISA: Τα καλύτερα κινητά και το καλύτερο τάμπλετ της χρονιάς στην Ευρώπη

EISA: Τα καλύτερα κινητά και το καλύτερο τάμπλετ της χρονιάς στην Ευρώπη

Δείτε ποιά ταμπλέτα αναδείχτηκε ως το καλύτερο tablet στην Ευρώπη, ποιά είναι τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα για την κοινωνική σας δικτύωση, για τη λήψη φωτογραφιών, το πλέον έξυπνο μεταξύ των smartphone και το πιο πράσινο, σύμφωνα με τις επιλογές του ευρωπαϊκού οργανισμού ήχου και εικόνας EISA για την περίοδο 2011-2012.

Κάθε χρόνο ο ευρωπαϊκός οργανισμός ήχου και εικόνας EISA ανακηρύσσει τον καλύτερο ανά κατηγορία οπτικοακουστικό εξοπλισμό που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη τους προηγούμενους 12 μήνες. Σε ότι αφορά τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ο οργανισμός ανέδειξε τα ακόλουθα:


Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση ενός HTC ChaCha, προσφορά της HTC στους επισκέπτες του tech.in.gr. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου 2011.

Ενημέρωση: Η κλήρωση ανέδειξε ως νικήτρια την Αναστασία Κούβαρη!


  • Η Sony Ericsson απέσπασε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο, αυτό για το σεβασμό στο περιβάλλον (Green), με το Sony Ericsson Xperia mini. Σύμφωνα με την επιτροπή, η κατανάλωση ενέργειας στο Xperia mini είναι η χαμηλότερη όλων των ανταγωνιστικών κινητών τηλεφώνων, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν χρησιμοποιείται η συσκευή: για κλήσεις, μουσική, πρόσβαση στο Ίντερνετ ή ακόμα ως κάμερα. Επίσης, ανακυκλώνεται από την μεγαλύτερη εταιρεία ανακύκλωσης SIMS Mirec Recycling Solutions, γεγονός που αποδεικνύει ότι σε ότι αφορά την ανάλυση της σύνθεσής του, το Sony Ericsson Xperia Mini είναι επίσης το καλύτερο, αναφέρεται στην περιγραφή.

Το βραβείο της ΕΙSA αποτελεί την αναγνώριση των προϊόντων που θα εκτιμηθούν από ένα ενθουσιώδες αλλά υψηλών απαιτήσεων επαγγελματικό κοινό. Σε αυτό, συγκαταλέγονται επαγγελματίες που οι απαιτήσεις τους από τις προηγμένες τεχνολογίες συμπεριλαμβάνουν εκτός από την εκπληκτική εργονομία και την έκφραση σχεδιασμού, την εξαιρετική συνολικά απόδοση σε σχέση με το κόστος. Τα βραβεία επιλέγονται από επιτροπές που είναι σε θέση να αναγνωρίζουν την υψηλή ποιότητα και τις δημιουργικές δυνατότητες των προϊόντων και στις οποίες συμμετέχουν περισσότερα από 50 διακεκριμένα περιοδικά φωτογραφίας, εικόνας, ήχου και φορητών ηλεκτρονικών συστημάτων, από 20 ευρωπαϊκές χώρες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024