Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνιμη υπηρεσία απόσυρσης προϊόντων στα Public

Μόνιμη υπηρεσία απόσυρσης προϊόντων στα Public

Στη διεύρυνση του προγράμματος απόσυρσης κινητών τηλεφώνων που ξεκίνησε τον Ιούνιο προχωρά η Publicworld, αφού η ενέργεια θεωρήθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη. Στο εξής, και διαρκώς, τα καταστήματα Public δέχονται φορητούς υπολογιστές ακόμα και τετραετίας, ταμπλέτες, κονσόλες, κινητά και iPod διετίας και τα ανταλλάσσουν με καινούρια προϊόντα ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας με έκπτωση.

Στη διεύρυνση του προγράμματος απόσυρσης κινητών τηλεφώνων προχωρά η Publicworld. Στο εξής και διαρκώς (δεν πρόκειται για προσφορά περιορισμένης διάρκειας, όπως συνέβη στο παρελθόν με τις κονσόλες) τα καταστήματα Public δέχονται φορητούς υπολογιστές ακόμα και τετραετίας, ταμπλέτες, κονσόλες κινητά και iPod διετίας και τα ανταλλάσσουν με οποιοδήποτε προϊόν ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας με έκπτωση.

Το tech.in.gr επικοινώνησε με τα Public και ζητήσαμε κάποια ενδεικτικά παραδείγματα για να σας δώσουμε μια αίσθηση του ύψους της αποτίμησης. Οι τιμές είναι δυναμικές (προφανώς μειώνονται όσο περνάει ο χρόνος) και οι τρέχουσες για τα παρακάτω μοντέλα είναι:

  • APPLE Macbook PRO Core i7 750 ευρώ
  • APPLE Macbook PRO 2,26Ghz 2 GB 160 GB 13.3 420 ευρώ
  • TURBO-X DOMINUS CL I7-450 420 ευρώ
  • APPLE Macbook PRO 2,2GΗz/15.4 395 ευρώ
  • APPLE Macbook PRO 1,83GΗz/15.4 275 ευρώ
  • SONY Vaio VPC Z11Z9E 253 ευρώ
  • PACKARD BELL EASYNOTE TX86 208 ευρώ
  • DELL Inspiron 1764 119 ευρώ
  • HP PAVILION DV9823EF 105 ευρώ

Το ενδιαφέρον είναι ότι το διευρυμένο πρόγραμμα Trade n Save αφορά και τους κατόχους λάπτοπ τετραετίας καθώς και όλες τις μάρκες ακόμα και ελληνικά λάπτοπ, φέροντας ως παράδειγμα τα Turbo-X.

Επίσης ενδιαφέρον βρήκαμε το γεγονός ότι τα Public αποσύρουν και το πρώτο iPad και μάλιστα με αποτίμηση έως 310 ευρώ, αναφέρει η ανακοίνωση (δεν διευκρινίζεται το μοντέλο).

Όπως αναφέραμε, η απόσυρση αφορά και σε παιχνιδομηχανές διετίας.

Όπως εξηγεί στο tech.in.gr η κα Β.Γρίβα, υπεύθυνη επικοινωνίας της PublicWorld, τα προϊόντα τεχνολογίας που συλλέγονται από την αλυσίδα προωθούνται κατόπιν συμφωνίας σε εταιρεία του εξωτερικού (το όνομα της οποίας δεν αποκαλύπτεται), η οποία τα διοχετεύει σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές.

Επίσης, επισημαίνεται ότι η έκπτωση που παρέχεται μετά την αποτίμηση του αποσυρόμενου προϊόντος -η οποία γίνεται από εταιρεία του εξωτερικού- μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά ακόμα και προϊόντων που είναι ήδη σε προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιστρέψουν περισσότερα από ένα προϊόντα και δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσουν κάτι την ίδια ημέρα, αλλά μέσα σε ένα μήνα από την έκδοση κουπονιού για την έκπτωση, ίση με την αποτίμηση του αποσυρόμενου/αποσυρόμενων προϊόντος/-ντων.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία:

«Τώρα μόνο στα Public ανταλλάζετε τα παλιά σας laptop, tablets, κονσόλες, κινητά και iPod από όπου κι αν τα έχετε αγοράσει

Τα Public διευρύνουν το αποκλειστικό πρόγραμμα ανταλλαγής Trade ‘n’ Save σε ακόμα περισσότερες κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας

Tα καταστήματα Public διευρύνουν το πρόγραμμα Trade ‘n’ Save, δίνοντας την αποκλειστική δυνατότητα σε όλους να ανταλλάξουν οποιοδήποτε laptop, κονσόλα, tablet, κινητό ή iPod,διετίας διαθέτουν και να αποκτήσουν κάποιο νέο προϊόν τεχνολογίας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν από τα προϊόντα του Public σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

Μέσω αυτού του αποκλειστικού προγράμματος οι καταναλωτές μπορούν μόνο στα Public να δώσουν αξία στο παλιό τους laptop,tablet, κινητό, iPod ή την κονσόλα τους, από όπου κι αν το έχουν αγοράσει. Συγκεκριμένα, επιστρέφοντας τα παλιά τους προϊόντα δύο ετών παλαιότητας μπορούν να τα ανταλλάξουν με καινούρια ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, απλά καταβάλλοντας το επιπλέον αντίτιμο.

Είναι δε αξιοσημείωτο ότι το πρόγραμμα αφορά, τόσο σε επώνυμες μάρκες laptop και netbook, αλλά και στα λεγόμενα own label προϊόντα, όπως πχ το Turbo-X κ.ά.

Τα Public πρεσβεύοντας ότι η προηγμένη τεχνολογία είναι δικαίωμα όλων, εξασφάλισαν για τους επισκέπτες τους πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Έτσι για παράδειγμα, η επιστροφή ενός laptop Dell μπορεί να σημαίνει όφελος έως και 536 ευρώ, η επιστροφή ενός iPod μπορεί να εξασφαλίζει έως 145 ευρώ έκπτωση στην επόμενη αγορά, ενώ η επιστροφή ενός iPad 1 μπορεί να αντιστοιχεί σε 310 ευρώ κέρδος.

Η υπηρεσία TradenSave σχεδιάστηκε με στόχο να δώσει στον καταναλωτή το προνόμιο χαμηλότερης τιμής κι απευθύνεται σε όλους. Σε όλους όσοι έχουν κάποια ξεχασμένη συσκευή και θέλουν να την ανανεώσουν, σε μαθητές ή φοιτητές που τους δόθηκε laptop το 2009 και θέλουν να το αλλάξουν με κάποιο καινούργιο. Στους φανατικούς της τεχνολογίας που θέλουν να έχουν πάντα το πιο καινούργιο tablet ή iPod και στους απανταχού gamers που έχουν παλιές κονσόλες και θέλουν να τις αντικαταστήσουν με νέες. Σε όσους έχουν ατομικές επιχειρήσεις και θέλουν να ανανεώσουν τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους.

Το νέο Trade ‘n’ Save δεν αποτελεί προσφορά. Είναι μόνιμη υπηρεσία, συνέχεια του προγράμματος που εισήγαγαν τα Public στην αγορά τον Ιούνιο και αφορούσε στην ανταλλαγή κινητών τηλεφώνων. Μετά την πολύ μεγάλη ανταπόκρισητου κοινού δημιούργησε νέα δεδομένα στο ελληνικό λιανεμπόριο και έρχεται πλέον να δώσει μεγαλύτερο εύρος επιλογών στους επισκέπτες των καταστημάτων Public, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία τους.

Στα Public η τεχνολογία είναι για όλους, για αυτό, και με το νέο πρόγραμμα Trade‘n’Save μπορούν όλοι να ανταλλάξουν την παλιά τους τεχνολογία αποκτώντας τα νέα προϊόντα πολύ πιο φθηνά.

Εσείς το σκέφτεστε ακόμη;»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024