Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός λειτουργίας επί ώρες το Hotmail

Εκτός λειτουργίας επί ώρες το Hotmail

Αδύνατη ήταν επί ώρες η πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft για χρήστες από όλο τον κόσμο στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Microsoft απέδωσε το πρόβλημα στις ρυθμίσεις που αφορούσαν την αποκωδικοποίηση των ιντερνετικών διευθύνσεων στους διακομιστές που εξυπηρετούν τις υπηρεσίες  Windows Live και αποκατέστησε τη σωστή λειτουργία σταδιακά των υπηρεσιών λίγες ώρες από την εμφάνισή του.

Αδύνατη ήταν επί ώρες η πρόσβαση στη δημοφιλή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft για χρήστες από όλο τον κόσμο στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Microsoft απέδωσε το πρόβλημα στις ρυθμίσεις που αφορούσαν την αποκωδικοποίηση των ιντερνετικών διευθύνσεων (DNS) στους διακομιστές που εξυπηρετούν τις υπηρεσίες Windows Live και αποκατέστησε τη σωστή λειτουργία σταδιακά των υπηρεσιών λίγες ώρες από την εμφάνισή του.

Το πρόβλημα δεν αφορούσε μόνο στο Hotmail, το οποίο χρησιμοποιείται από 360 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, αλλά και σε άλλες υπηρεσίες της οικογένειας Windows Live, όπως το SkyDrive για την αποθήκευση αρχείων στο επονομαζόμενο «σύννεφο» ώστε να είναι διαθέσιμα από τον δημιουργό τους από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Το γεγονός στρέφει μια ακόμα φορά τα βλέμματα στο cloud computing και την κρίσιμη διαθεσιμότητα των ολοένα περισσότερων υπηρεσιών σε αυτό, ιδιαίτερα όταν φαινόμενα όπως αυτό επαναλαμβάνονται.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024