Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Tab στην Αυστραλία

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας του Samsung Galaxy Tab στην Αυστραλία

Μετά την έκδοση ανάλογων αποφάσεων σε Γερμανία και Ολλανδία για τη σειρά Galaxy, η Apple πέτυχε την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας της δημοφιλούς ταμπλέτας της Samsung και στην Αυστραλία. Δικαστήριο στο Σίδνεϊ ζήτησε την εφαρμογή του μέτρου, μέχρι να λάβει απαντήσεις για δύο τεχνολογίες που αφορούν στην οθόνη αφής. Εν τω μεταξύ, σύντομα αναμένεται να εκδοθεί απόφαση για ανάλογη απαίτηση της Apple που αφορά ολόκληρες τις ΗΠΑ.

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας της δημοφιλούς ταμπλέτας της Samsung που ανταγωνίζεται το iPad πέτυχε η Apple στην Αυστραλία. Δικαστήριο στο Σίδνεϊ ζήτησε την εφαρμογή του μέτρου, μέχρι να λάβει απαντήσεις για δύο τουλάχιστον τεχνολογίες που αφορούν στην οθόνη αφής.

Η Samsung διατηρεί το δικαίωμα να προσβάλλει την απόφαση του Ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Σίδνεϊ εντός 14 ημερών από την έκδοσή της, και δη από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Εάν δεν το κάνει, τότε η κυκλοφορία του Samsung Galaxy Tab 10.1 στην Αυστραλία πριν την κρίσιμη, εμπορικά, περίοδο των Χριστουγέννων μάλλον αποκλείεται.

Η δικαστική αυτή απόφαση έρχεται να προστεθεί στις νίκες της Apple σε Γερμανία και Ολλανδία, όπου επίσης έχει γίνει δεκτό το αίτημά της να μην κυκλοφορήσουν ταμπλέτες ή/και smartphone της σειράς Galaxy με το επιχείρημα ότι «αντιγράφουν» iPad και iPhone, το οποίο δεν έχει βέβαια κριθεί, οδήγησε όμως στην έκδοση προσωρινών έστω μέτρων.

Τώρα, τα βλέμματα στρέφονται στην Καλιφόρνια, όπου ξεκινά η εκδίκαση ανάλογης υπόθεσης με την Apple να απαιτεί την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλης της σειράς προϊόντων της Samsung σε όλες τις αμερικανικές πολιτείες.

Reuters,In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024