Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν Samsung Galaxy S και SII

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν Samsung Galaxy S και SII

Δέκα εκατομμύρια Samsung Galaxy S II και είκοσι εκατομμύρια Samsung Galaxy S είναι οι αριθμοί που χαρακτηρίζει ρεκόρ στα χρονικά της η εταιρεία. Για τη ναυαρχίδα, το S II, ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων δεν είχε προηγούμενο και για τον προκάτοχό της, το S, ο αριθμός πωλήσεων είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία της Samsung.

H Samsung Electronics ανακοίνωσε συνολικές πωλήσεις ύψους 30 εκατομμυρίων τεμαχίων παγκοσμίως για τα smartphones Samsung GALAXY S και GALAXY SII .

Συγκεκριμένα, το GALAXY SII κατέγραψε νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς οι πωλήσεις άγγιξαν τα 10 εκατομμύρια τεμάχια, με ρυθμό ανάπτυξης που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο στην ιστορία της εταιρείας. «Η ναυαρχίδα των smartphone της Samsung συνεχίζει να κερδίζει έδαφος στην αγορά, καθώς αποτελεί μία κομψή, λεπτεπίλεπτη συσκευή, με εξαιρετικές δυνατότητες φορητότητας, συνδυάζοντας την ασυναγώνιστη εμπειρία θέασης με την ισχυρή απόδοση του διπύρηνου επεξεργαστή», σημειώνει η Samsung παρά την συνεχιζόμενη διαμάχη της με την Apple που εκτείνεται σε τρεις ηπείρους.

Το Samsung GALAXY S, προκάτοχος του GALAXY SII, κυκλοφόρησε στην αγορά το 2010 και σημείωσε πωλήσεις ύψους 20 εκατομμύριων τεμαχίων. Πετυχαίνει έτσι το μεγαλύτερο αριθμό πωληθέντων συσκευών κινητής τηλεφωνίας της Samsung και σημειώνει ένα ακόμα ρεκόρ στα χρονικά της εταιρείας, αλλά και της αγοράς κινητής τηλεφωνίας.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024