Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα ακοής στις εξερχόμενες κλήσεις από το iPhone 4S

Πρόβλημα ακοής στις εξερχόμενες κλήσεις από το iPhone 4S

Σε 32 σελίδες στο φόρουμ υποστήριξης της Apple εκτείνονται οι αναφορές χρηστών του iPhone 4S, στις οποίες δηλώνουν ότι δεν ακούνε τίποτα όταν κάνουν εξερχόμενες κλήσεις, αν και η κλήση τους φαίνεται να έχει απαντηθεί. Το πρόβλημα, λένε, επιλύεται προσωρινά όταν ενεργοποιούν και απενεργοποιούν το ηχείο, όταν συνδέουν και μετά αποσυνδέουν το ακουστικό Βluetooth ή όταν ενεργοποιείται η «φωνητική γραμματέας», το Siri.

Σε 32 σελίδες στο φόρουμ υποστήριξης της Apple εκτείνονται οι αναφορές χρηστών του iPhone 4S, στις οποίες δηλώνουν ότι δεν ακούνε τίποτα όταν κάνουν εξερχόμενες κλήσεις, αν και η κλήση τους φαίνεται να έχει απαντηθεί (μετράει ο χρόνος κλήσης).

Το πρόβλημα, λένε, επιλύεται προσωρινά όταν ενεργοποιούν και απενεργοποιούν το ηχείο, όταν συνδέουν και μετά αποσυνδέουν το ακουστικό Βluetooth ή όταν ενεργοποιείται η «φωνητική γραμματέας», το Siri. Αναφορές εμφανίζονται από χρήστες και των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ.

To πρόβλημα, όπως μας μεταφέρει το Gizmodo.com, αποδίδεται σε κάποιο driver του λειτουργικού συστήματος iOS 5 για μέρος του hardware του τηλεφώνου. Οι χρήστες αναφέρουν ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα ήχου στις εισερχόμενες κλήσεις, ή σε ό,τι άλλο χρησιμοποιεί το ακουστικό. Αρχικά, θεωρήθηκε ότι το πρόβλημα αφορούσε μόνο την ασύρματη συνομιλία μέσω Bluetooth, εντούτοις, ακολούθησαν αναφορές από χρήστες που δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τέτοιο ακουστικό.

Επιπλέον, το MacRumors αναφέρεται σε παρουσία ηχώ και προβληματικό ήχο με τη χρήση ασύρματου headset και έναν επίμονο στατικό ήχο κατά τη διάρκεια συνομιλίας.

Πάντως, το θέμα παραμένει υπό διευρεύνηση από χρήστες και ειδικούς. Η Apple δεν έχει εκδώσει καμία σχετική ανακοίνωση.

Το iPhone 4S έρχεται στην Ελλάδα στις 11 Νοεμβρίου 2011.

Νωρίτερα, χρήστες ανέφεραν προβλήματα με την απώλεια μπαταρίας στο τηλέφωνο, με την Apple να δηλώνει ότι σύντομα θα διαθέσει ενημέρωση που θα επιλύει το πρόβλημα που αντιμετώπισαν «κάποιοι πελάτες».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024