Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαγωνισμός της Microsoft Ελλάς για Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς

Διαγωνισμός της Microsoft Ελλάς για Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς

Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αναπτύξει δραστηριότητες με τα προγράμματα της Microsoft καλούνται να συμμετέχουν σε διαγωνισμό που θα αναδείξει τους Έλληνες Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς. Ο 7ος Διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς θα είναι ανοικτός σε συμμετοχές έως τις 16 Ιανουαρίου 2012.

Εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τα προγράμματα της Microsoft καλούνται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό που διοργανώνει για έβδομη συνεχή χρονιά η Microsoft Ελλάς για να αναδείξει τους Έλληνες Πρωτοπόρους Εκπαιδευτικούς.

Οι συμμετοχές των εκπαιδευτικών θα αξιολογηθούν βάσει διαφόρων κριτηρίων, όπως η πρωτοτυπία και η ευρηματικότητα, τόσο σε επίπεδο επιλογής θέματος, όσο και σε επίπεδο τεχνικών/τεχνολογιών που θα χρησιμοποιηθούν, η εμπλοκή των μαθητών στην όλη διαδικασία, καθώς και η αποτελεσματικότητα της μεθόδου διδασκαλίας του γνωστικού αντικειμένου που επιλέχθηκε.

Από την ελληνικές συμμετοχές θα επιλεχθούν τρεις, οι οποίες και θα μετέχουν αργότερα στο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ Συνεργατών στην Μάθηση που πρόκειται να διοργανωθεί από τη Microsoft στη Λισαβόνα το Μάρτιο του 2012, όπου και θα αναδειχθούν οι πρωτοπόροι εκπαιδευτικοί από όλη την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι Έλληνες εκπαιδευτικοί θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με Ευρωπαίους συναδέλφους τους προκειμένου να ανταλλάξουν εμπειρίες, πρακτικές και ιδέες μαζί τους, καθώς και να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης.

Κάθε συμμετοχή θα εκπροσωπείται από έναν εκπαιδευτικό. Οι νικητές του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού συμμετέχουν στη συνέχεια στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Δασκάλων.

  • Η Ελλάδα, από το 2004 μέχρι σήμερα, έχει κερδίσει 5 πανευρωπαϊκές διακρίσεις

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Mathisi (ατ) microsoft.com και να στείλουν μία παρουσίαση της δραστηριότητάς τους, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα την οποία θα βρουν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.partnersinlearning.gr.

Η πιο δημοφιλής από τις ελληνικές συμμετοχές, όπως θα αναδειχθεί από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στο Φόρουμ Πρωτοπόρου Εκπαίδευσης, τον προσεχή Μάρτιο, θα κερδίσει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας.

  • Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το διαγωνισμό είναι η Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2012.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024