Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησε το επετειακό Halo: Combat Evolved Anniversary

Κυκλοφόρησε το επετειακό Halo: Combat Evolved Anniversary

Στις 12:01 τα μεσάνυχτα της 14ης Νοεμβρίου 2011, πλήθη φίλων του «Halo» παγκοσμίως γιόρτασαν την 10η επέτειο της σειράς παιχνιδιών που θεωρείται ότι επηρέασε καθοριστικά ολόκληρο το είδος και δημιούργησε μια νέα τάση στο gaming, καθώς η συναρπαστική επανέκδοση του αρχικού κλασικού παιχνιδιού «Halo: Combat Evolved Anniversary» κατέφθασε στα ράφια των καταστημάτων όλου του κόσμου.

Στις 12:01 τα μεσάνυχτα της 14ης Νοεμβρίου 2011, πλήθη φίλων του «Halo» παγκοσμίως γιόρτασαν την 10η επέτειο της σειράς παιχνιδιών που θεωρείται ότι επηρέασε καθοριστικά ολόκληρο το είδος και δημιούργησε μια νέα τάση στο gaming, καθώς η επανέκδοση του αρχικού κλασικού παιχνιδιού «Halo: Combat Evolved Anniversary» κατέφθασε στα ράφια των καταστημάτων όλου του κόσμου.

«Το Halo έχει διαχρονικό αντίκτυπο στον χώρο του gaming και τη γενική κουλτούρα τα τελευταία δέκα χρόνια», δήλωσε η Bonnie Ross, γενική διευθύντρια της 343 Industries. «Είτε έχεις παρακολουθήσει την ιστορία από την αρχή είτε θέλεις να ζήσεις την εμπειρία για πρώτη φορά, το Halo: Anniversary προσφέρει στον καθένα την ευκαιρία να ξαναζήσει το επιβλητικό κλασικό παιχνίδι, προτού ξεκινήσει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο Master Chief με το Halo 4 του χρόνου».

Έχοντας δεχθεί επαίνους από τους κριτικούς για τα «μαγευτικά» του visuals και την πλειάδα των νέων χαρακτηριστικών του, το «Halo: Anniversary» χαρακτηρίστηκε η «απόλυτη έκδοση » του «πιο σημαντικού first-person shooter παιχνιδιού για κονσόλα των δύο τελευταίων γενεών».

«Ως δημιουργοί, είμαστε απίστευτα ευγνώμονες για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξη που επιδεικνύουν οι φίλοι του παιχνιδιού», δήλωσε ο Dan Ayoub, διευθυντής παραγωγής εκδόσεων για την 343 Industries. «Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους φίλους του παιχνιδιού περίμεναν χρόνια για μια επανέκδοση του αρχικού ‘Halo’, είμαστε λοιπόν κατενθουσιασμένοι που καταφέραμε να προσφέρουμε μια πιστή επανέκδοση του αρχικού κλασικού τίτλου, που δίνει νέα πνοή στη θρυλική περιπέτεια».

Μια δημιουργία της 343 Industries σε συνεργασία με τις Saber Interactive και Certain Affinity, το «Halo: Combat Evolved Anniversary» αποτελεί μια εντυπωσιακή remastered έκδοση του πρωτότυπου «Halo», με την προσθήκη μερικών από τους πιο αξέχαστους multiplayer χάρτες στην ιστορία του. Με πληθώρα νέων λειτουργιών, όπως cooperative play στο Xbox LIVE, έξι χάρτες πολλαπλών παικτών σε επανέκδοση και μια νέα αποστολή Firefight, λειτουργία κλασικών γραφικών, achievements, πρωτοποριακή υποστήριξη Kinect και 3D, καθώς και νέες προκλήσεις και καινούργια πλοκή, το «Halo: Anniversary» είναι μια εμπειρία που πρέπει να ζήσουν τόσο οι βετεράνοι «Spartans» όσο και οι καινούργιοι φίλοι του παιχνιδιού.

Για ενημέρωση σχετικά με το «Halo: Anniversary» και τη σειρά παιχνιδιών «Halo», επισκεφτείτε το: HaloWaypoint.com και ακολουθήστε την ομάδα της 343 στο Twitter και το Facebook στα @HaloWaypoint και http://www.facebook.com/HaloWaypoint.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024