Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τις αρχές Δεκεμβρίου δεκτές παραγγελίες του PS Vita με δώρο

Από τις αρχές Δεκεμβρίου δεκτές παραγγελίες του PS Vita με δώρο

Στις 22 Φεβρουαρίου 2012 θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων το Playstation Vita, η νέα φορητή πρόταση ψυχαγωγίας της Sony. Όσοι ανυπομονούν, μπορούν να το παραγγείλουν πριν κυκλοφορήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου: με την προκαταβολή, παίρνουν ένα πακέτο δώρων, περιορισμένων αντιτύπων, δηλαδή αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation Store.

Στις 22 Φεβρουαρίου 2012 θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων το Playstation Vita, η νέα φορητή πρόταση ψυχαγωγίας της Sony. Όσοι ανυπομονούν, μπορούν να το παραγγείλουν πριν κυκλοφορήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου: με την προκαταβολή, παίρνουν ένα πακέτο δώρων, περιορισμένων αντιτύπων, δηλαδή αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation Store.

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραγγελίας PlayStation Vita, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το νέο σύστημα φορητής ψυχαγωγίας.

Η συσκευή θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Για μια περιορισμένη χρονική περίοδο από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι παραγγελίες για το PS Vita πριν αυτό κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.

Λίγο πριν την E3, στις 7 Ιουνίου 2011 είχε ανακοινωθεί ότι η τιμή διάθεσης θα ήταν 249 ευρώ και 299 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο (Wi-Fi ή Wi-Fi και 3G αντίστοιχα). Περιμένουμε την επιβεβαίωση για την ελληνική αγορά – προς το παρόν, δεν την έχουμε λάβει.

To Playstation Vita θα έχει αισθητήρες κίνησης σε έξι κατευθύνσεις ώστε ο χειρισμός των παιχνιδιών να γίνεται με την κίνηση της συσκευής και GPS.

Μπροστά κυριαρχεί η οθόνη αφής και πίσω ένα multitouch pad για την κίνηση των χαρακτήρων. To PSVita έχει επίσης δύο παραδοσιακά αναλογικά χειριστήρια όμως, η οθόνη πολλαπλής αφής επιτρέπει νέους τρόπους χειρισμού των παιχνιδιών. Με νέους τρόπους κίνησης των δαχτύλων, touch, grab, trace, push και pull, ο παίκτης αποκτά την αίσθηση ότι έχει μπροστά του το αντικείμενο που χειρίζεται στο παιχνίδι.

Εκτός από την έκδοση με Wi-Fi, το PSVita θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με 3G για να στηρίξει την κοινωνική δικτύωση και τα download. Η συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και 3G θα επιτρέψει και την εναλλαγή παιχνιδομηχανής -ο παίκτης θα μπορεί να παίζει στο PS Vita εν κινήσει και στο σπίτι να συνεχίζει το ίδιο παιχνίδι στο Playstation 3. Μάλιστα, η Sony παρουσίασε τους πρώτους τίτλους που θα υποστηρίζουν την λειτουργικότητα αυτή: Ruin, wipEout, ModNation Racers, Reality Fighter, Super Stardust Delta, Sound Shapes, Hot Shots Golf, Hustle Kings και άλλα.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο πέντε ίντσες, τεχνολογίας OLED -και όχι LCD- για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και βελτιωμένη ποιότητα εικόνας -«τέσσερις φορές καλύτερη» από το PSP. Μάλιστα η Sony ισχυρίζεται ότι οι χρήστες Playstation 3 θα μπορούν να παίζουν τα ίδια παιχνίδια στην ίδια ποιότητα και στο PSVita.

Νέες λειτουργίες έχουν προστεθεί στο PSVita, όπως

  • η LiveArea που παραπέμπει στο Playstation Network με λεπτομέρειες για κάθε παιχνίδι, το near που εμφανίζει άλλους παρακείμενους παίκτες,
  • το Party με το οποίο οι χρήστες PSVita μιλούν ή ανταλλάσσουν μηνύματα όταν παίζουν παιχνίδια ή σερφάρουν στο Ίντερνετ και
  • το Welcome Park, έναν οδηγό για τη χρήση της νέας φορητής παιχνιδομηχανής.

Με την προ-παραγγελία διασφαλίζεται η παραλαβή του PS Vita την ημέρα του λανσαρίσματος, υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός της προ-παραγγελίας έχει δηλωθεί στο eu.playstation.com/preorder έως τις 31/12/2012. Με την καταβολή της προκαταβολής, ο αγοραστής παίρνει το PS Vita Gift Pack, στο οποίο περιλαμβάνονται δώρα περιορισμένων αντιτύπων, αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation Store. Όταν κυκλοφορήσει το PS Vita, πρέπει να επισκεφτείτε το κατάστημα της επιλογής σας, να εξοφλήσετε το υπόλοιπο ποσό και έτσι θα λάβετε το PS Vita.

Το PS Vita Pre-order Gift Pack περιλαμβάνει:

  • In-Ear ακουστικά («ψείρες») PS Vita Blue

Τα ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά με το λογότυπο του PlayStation, αλλά και το εκπληκτικό γαλάζιο μεταλλικό φινίρισμα.

  • Κωδικό προ-παραγγελίας με τον οποίο θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ακόλουθο περιεχόμενο μέσω PSN:
  • € 5 έκπτωση σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια του PS Vita στο PlayStation Store: Little Deviants, Super Stardust Delta, Hustle Kings, Escape Plan
  • Αποκλειστικά αντικείμενα του PS Vita για το PlayStation Home: T- Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, αθλητικά παπούτσια και τσάντα PS Vita
  • Αποκλειστική πρόσβαση πριν από όλους τους άλλους στην εφαρμογή Frobisher Says! για το PS Vita
  • Ένα αποκλειστικό avatar PS Vita για το PlayStation Network

Επισκεφτείτε τον ελληνικό δικτυακό τόπο του PS Vita

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024