Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικά στη Vodafone το Sony Ericsson neo V

Αποκλειστικά στη Vodafone το Sony Ericsson neo V

Aποκλειστικά από τη Vodafone ξεκινά η διάθεση του Sony Ericsson Xperia neo V στην ελληνική αγορά αντί 199 ευρώ χωρίς σύνδεση ή με επιδότηση στα προγράμματα συμβολαίου. Το neo V έχει οθόνη 3,7 ιντσών, κάμερα 5Mpixel, και υποστηρίζει τη λήψη φωτογραφιών στο λεγόμενο 3D Sweep Panorama, δηλαδή τρισδιάστατες φωτογραφίες υπό προϋποθέσεις.

Η Vodafone διαθέτει αποκλειστικά το νέο Sony Ericsson Xperia neo V. Πρόκειται για μια συσκευή που διαθέτει σχετικά μεγάλη οθόνη LCD 3,7 ιντσών με τεχνολογία Mobile BRAVIA, στην οποία βασίζεται η κατασκευάστρια εταιρεία για να επιχειρήσει να δώσει σε εικόνες και βίντεο ολοζώντανα χρώματα και τονισμένη αντίθεση, φωτογραφίες εξαιρετικά ευκρινείς και καθαρές.

Η συσκευή διαθέτει κάμερα 5Mpixel με LED φλας και δυνατότητα εστίασης αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε High Definition (HD). Επίσης, υποστηρίζει τη λήψη φωτογραφιών στο λεγόμενο 3D Sweep Panorama και έχει τη δυνατότητα προβολής του περιεχομένου σε 3D τηλεόραση μέσω HDMI. Ας σημειώσουμε ότι η λειτουργία αυτή δεν σημαίνει ότι η συσκευή τραβάει τρισδιάστατες φωτογραφίες, αλλά αυτοματοποιεί μια μέθοδο λήψης διαδοχικών φωτογραφιών με μικρή μετατόπιση της εστίασης καθώς ο χρήστης μετακινεί την κάμερα τραβώντας εξαιρετικά γρήγορα φωτογραφίες. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιχειρήσετε να γυρίσετε σε αυτό το mode και κάνετε λήψη πολύ κοντά ή πολύ μακριά ή το αντικείμενο που πρωταγωνιστεί μετακινηθεί θα πάρετε μάλλον «κουνημένες» φωτογραφίες. Εντούτοις, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά καλό, εάν πειραματιστείτε, και σκεφτείτε ότι η τεχνολογία αυτή επιτυγχάνει τη δημιουργία 3D με έναν φακό, κρατώντας το κόστος χαμηλά. Δείτε πως λειτουργεί η τεχνολογία 3D Sweep Panorama (η οποία αξιοποιείται και στις κάμερες Sony Cybershot).

Το neo V διαθέτει εμπρόσθια κάμερα, για την αξιοποίηση εφαρμογών όπως το Google Talk για βιντεοκλήσεις.

Βασίζεται σε επεξεργαστή 1GHz και φέρει την τελευταία έκδοση λογισμικού Android, Gingerbread 2.3.4. Ως κινητό Android, σας παρέχει πρόσβαση στο Android Market όπου συγκεντρώνονται 300.000 εφαρμογές.

Το Sony Ericsson Xperia neo V είναι διαθέσιμο σε 2 χρώματα, μπλε και λευκό (ευχαριστούμε για την διόρθωση της εσφαλμένης αναφοράς στο μαύρο χρώμα τον/την χχχ).

Η Vodafone το διαθέτει αντί 199€ χωρίς σύνδεση ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα Vodafone Unlimited ή Ευέλικτα και Aπεριόριστα Eπαγγελματικά, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της ή στο www.vodafone.gr.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024