Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Θέλετε να σπουδάσετε Τεχνολογία;

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 19.00, ένας διακεκριμένος καθηγητής μιλάει για την Τεχνολογία ως μια δημιουργική επαγγελματική κατεύθυνση στο Public της Πλατείας Συντάγματος. Σε ένα σεμινάριο, ο Δρ. Φώτιος Ταλαντζής αναλύει τις προοπτικές σπουδών και επαγγελμάτων στον κόσμο της τεχνολογίας.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 19.00, ένας διακεκριμένος καθηγητής μιλάει για την Τεχνολογία ως «μια δημιουργική επαγγελματική κατεύθυνση», στο Public της Πλατείας Συντάγματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα Public υποδέχονται τον καθηγητή του Athens Information Technology (ΑΙΤ) και επισκέπτη καθηγητή του πανεπιστημίου Imperial Δρ. Φώτιο Ταλάντζη. Αυτή τη φορά, ο καθηγητής θα δώσει ένα ενδιαφέρον σεμινάριο σχετικά με τις προοπτικές Σπουδών & Επαγγελμάτων στον κόσμο της Τεχνολογίας.

Πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι, η τεχνολογία, που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, δημιουργεί ανεξερεύνητες ευκαιρίες για την ανάπτυξη επαγγελμάτων και δεξιοτήτων που συνδυάζονται για τη χρήση των αμέτρητων τεχνολογικών υπηρεσιών και προϊόντων.

  • Σε όλους τους επισκέπτες θα διανεμηθεί δωρεάν ο ανεξάρτητος οδηγός σπουδών «Πάμε Πανεπιστήμιο» (αξίας 25 ευρώ) ο οποίος περιέχει πληροφορίες για όλα τα τριτοβάθμια ιδρύματα της Ελλάδας και τα τμήματα τους, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν και το ειδικό τεστ ανίχνευσης δεξιοτήτων Ηorizon, της εταιρείας συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της συνεργασίας των Public με το ΑΙΤ στον τομέα της τεχνολογίας. Προς αυτή τη κατεύθυνση προγραμματίζεται μια σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στην πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε θέματα τεχνολογίας, όπως είναι:

  • Games for Good
  • Τέχνη και Τεχνολογία
  • Ορθή και ασφαλής χρήση του internet και της τεχνολογίας για γονείς
  • Νέες τάσεις στην τεχνολογία
  • Ψηφιακές Πόλεις (Digital Cities)
  • Το σπίτι του μέλλοντος (ευφυή και αυτόνομα συστήματα)
  • Disruptive innovation (συσκευές που άλλαξαν τον κόσμο

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024