Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάθμιση στα Windows 8 online, χωρίς «κλειδί»

Αναβάθμιση στα Windows 8 online, χωρίς «κλειδί»

Η αναβάθμιση των Windows 8 θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα υπό μορφή DVD, όπως συνηθίζεται με όλες τις εκδόσεις των Windows. Εντούτοις, αυτή τη φορά, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία από τον Παγκόσμιο Ιστό και μάλιστα, χωρίς καν να χρειαστεί να πληκτρολογήσουν το μοναδικό κωδικό του προϊόντος, έκτασης 25 ψηφίων.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες που ήθελαν να κάνουν αναβάθμιση των Windows έπρεπε να το αγοράσουν υπό μορφή πακεταρισμένου DVD από κάποιο κατάστημα. Η Microsoft έκρινε ότι η αγορά αναβαθμίσεων από τα καταστήματα αποτελεί πλέον την εξαίρεση παρά τον κανόνα. Όσο αυξάνεται η διείσδυση των ευρυζωνικών συνδέσεων, τόσο περισσότερο οι χρήστες επιλέγουν να κατεβάσουν τις «βαριές» αναβαθμίσεις μέσω Διαδικτύου, γράφει ο Στήβεν Σινόφσκι στo MSDN blog.

H αναβάθμιση στα Windows 8 θα κυκλοφορήσει υπό μορφή DVD. Εντούτοις, η εταιρεία θα κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία της αγοράς και της εγκατάστασης online.

Η διαδικασία setup θα μπορεί να ξεκινά online και, το σημαντικότερο, θα αποδίδει κλειδί ενεργοποίησης, μοναδικό για τον χρήστη που επιχειρεί την αναβάθμιση από το Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να πληκτρολογεί το λεγόμενο product key των 25 χαρακτήρων κατά την εγκατάσταση των Windows.

Νωρίτερα, από το ίδιο μπλογκ ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία setup θα ολοκληρώνεται με 11 κλικ, ότι το boot δεν θα διαρκεί περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα και ότι τα restart θα περιορίζονται σε ένα μόλις το μήνα.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νίκησαν και έμειναν ζωντανοί οι Λέικερς (119-108)

Οι Λέικερς νίκησαν με 119-108 και γλύτωσαν την σκούπα από τους Νάγκετς, μένοντας παράλληλα ζωντανοί στη σειρά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024