Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ψήφος εμπιστοσύνης στην Taxibeat με νέα επένδυση €250.000

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Taxibeat με νέα επένδυση €250.000

Στην καινοτόμο υπηρεσία εύρεσης ταξί Taxibeat εμπιστεύτηκαν 250.000 ευρώ Έλληνες «Άγγελοι» επενδυτές. Η Taxibeat δηλώνει, σε πείσμα των αρνητικών οικονομικών συνθηκών, ότι θα αξιοποιήσει την επένδυση αυτή για να επιταχύνει την διεθνή επέκτασή της.

Στην καινοτόμο υπηρεσία εύρεσης ταξί Taxibeat εμπιστεύτηκαν 250.000 ευρώ Έλληνες «Άγγελοι» επενδυτές. Η Taxibeat δηλώνει, σε πείσμα των αρνητικών οικονομικών συνθηκών, ότι θα αξιοποιήσει την επένδυση αυτή για να επιταχύνει την διεθνή επέκτασή της. Όραμά της, η καθιέρωσή της ως πρότυπο ιδιωτικής μετακίνησης στην πόλη.

Το Openfund ανακοίνωσε την ολοκλήρωση νέου επενδυτικού γύρου στην Taxibeat. Οκτώ μήνες μετά την αρχική επένδυση του Openfund, ύψους €45.000 έναντι ποσοστού 15%, η εταιρεία ανακοινώνει σήμερα επένδυση ύψους €250.000 από αριθμό Ελλήνων αγγέλων επενδυτών.

Σύμφωνα με την Taxibeat, στην υπηρεσία έχουν ήδη εγγραφεί 500 οδηγοί ταξί. Εκτός από την παροχή της υπηρεσίας σε iPhone και smartphone με Android, οι δημιουργοί υπόσχονται ότι η εφαρμογή θα διατεθεί και για υπολογιστή (δωρεάν).

Στο πλαίσιο του νέου επενδυτικού γύρου ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της Taxibeat, δήλωσε «Μέρα με την ημέρα, αλλάζουμε την αγορά των ταξί. Οδηγοί και επιβάτες έχουν υποδεχθεί την υπηρεσία με θέρμη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του ταξί όπως την γνωρίζαμε ως σήμερα. Από σήμερα, επιχειρούμε να αναπαράγουμε την υποδοχή αυτή σε σειρά αγορών του εξωτερικού». Ο Γεώργιος Τζιραλής, διευθυντής επενδύσεων του Openfund, δήλωσε «Η Taxibeat συνιστά χειροπιαστό παράδειγμα του πως μία μικρή και ευέλικτη ομάδα με ελάχιστους πόρους και την κατάλληλη υποστήριξη μπορεί να δημιουργήσει ένα τεχνολογικό προϊόν που είναι ικανό να αλλάξει μία αγορά. Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε αριθμό εξίσου ικανών και φιλόδοξων ομάδων στο μέλλον.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024