Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικες προσφορές τεχνολογίας

Χριστουγεννιάτικες προσφορές τεχνολογίας

To tech.in.gr συγκέντρωσε μερικές από τις εορταστικές προσφορές των δικτύων κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone και Wind), αλυσίδων καταστημάτων (Γερμανός, Κωτσόβολος) και καταστημάτων διάθεσης αποκλειστικά προϊόντων της Apple με σκοπό να μην χάσετε τίποτα από τις προτάσεις τους.

To tech.in.gr συγκέντρωσε μερικές από τις εορταστικές προσφορές των δικτύων κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone και Wind), αλυσίδων καταστημάτων (Γερμανός, Κωτσόβολος) και καταστημάτων διάθεσης αποκλειστικά προϊόντων της Apple με σκοπό να μην χάσετε τίποτα από τις προτάσεις τους.

  • Η Cosmote με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go 2GB, COSMOTE Internet On The Go 3GB, καθώς και στο πρόγραμμα COSMOTE Internet Any Way 2GB, που θα ενταχθούν σε Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE ή σε σχήμα COSMOTE SMART PLAY, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet μόνο από 15€, για πάντα.
  • Αλλά και για όσους επιθυμούν να σερφάρουν στο Internet από τον υπολογιστή τους, χωρίς δέσμευση, η COSMOTE προσφέρει 1 μήνα δωρεάν Mobile Internet με κάθε ενεργοποίηση πακέτου COSMOTE Internet On The Go με κάρτα, στην έκδοση Full Pack.
  • Για όσους ταξιδεύουν στην Ευρώπη , η COSMOTE προσφέρει 20% έκπτωση στο πάγιο τέλος κλήσης της υπηρεσίας COSMOTE Traveller και 50% έκπτωση στην υπηρεσία COSMOTE Travel & Surf για σερφάρισμα στο Internet με απόλυτο έλεγχο του κόστους. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2012.
  • Στο ρυθμό των Χριστουγέννων κινείται και το COSMOTE ΚαρτοΣυμβόλαιο. Δωρεάν 1500 SMS προς COSMOTE, 50 SMS προς λοιπά δίκτυα και 100MB για σερφάρισμα στο Internet, θα απολαμβάνουν κάθε μήνα, για έξι ολόκληρους μήνες, όσοι συνδρομητές κάνουν νέα σύνδεση και επιλέξουν ένα από τα Smartphones Samsung Galaxy 550, Samsung Galaxy Y και Sony Ericsson XPERIA Mini.
  • Τέλος, η COSMOTE συνεχίζει να παρέχει, για 2η χρονιά, σε ανέργους και συνταξιούχους, έκπτωση 15% στο μηνιαίο πάγιο όλων των προγραμμάτων συμβολαίου για ιδιώτες, για έναν ολόκληρο χρόνο.
  • Στα καταστήματα Γερμανός 50 τυχεροί θα κερδίσουν το tablet της επιλογής τους με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go ή COSMOTE Internet Any Way, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
  • Αυτά τα Χριστούγεννα, όλοι οι συνδρομητές που θα φέρουν τα κινητά της οικογένειάς τους στη Vodafone και τα συνδυάσουν με σταθερό και ADSL από την hellas online, κερδίζουν πραγματική οικονομία για όλο το 2012, μειώνοντας τα ετήσια έξοδά τους από 150€ έως και 750€, υπόσχονται οι συνεργαζόμενες εταιρείες.
  • Φέτος τα Χριστούγεννα το Vodafone CU προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του, δώρα χωρίς κλήρωση με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5 έως 15 Δεκεμβρίου. Όλοι οι συνδρομητές Vodafone CU, μπορούν να κερδίσουν χρόνο ομιλίας αξίας 2€, 20€ και 200€ ή μία από τις 2000 εκπληκτικές συσκευές Sony Ericsson Xperia neo V, με κάθε ανανέωση του χρόνου ομιλίας τους από 10€. Για να διεκδικήσουν τα δώρα, οι συνδρομητές του Vodafone CU, θα πρέπει να στείλουν με δωρεάν SMS το γράμμα «Χ» στο 1398 ή να επισκεφθούν το vodafoneCU.gr, όπου αρκεί να συμπληρώσουν το CU κινητό τους. Μετά από κάθε ανανέωση, θα ενημερώνονται άμεσα μέσω SMS ποιο από τα δώρα έχουν κερδίσει.
  • Για την περίοδο των γιορτών, το πακέτο «Surf & Email 100» προσφέρει δώρο σε όλους επιπλέον 400ΜΒ. Eως και τις 31 Ιανουαρίου 2012 με την ενεργοποίηση κάθε πακέτου «Surf & Email 100», το πακέτο θα προσφέρει 500 ΜΒ αντί για 100 ΜΒ, μόνο με 5€.Τα ΜΒ του πακέτου «Surf & Email 100», ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του. Μετά το τέλος των διαθέσιμων ΜΒ, για επιπλέον χρήση Μobile Ιnternet, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν νέο πακέτο Mobile Internet, διαφορετικά ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία Vodafone Internet Όλη-Μέρα, με χρέωση 1€ ανά ημέρα χρήσης. Παράλληλα, η Vodafone ενημερώνει αυτόματα με δωρεάν SMS τους συνδρομητές του «Surf & Email 100», όταν φτάσουν το 80% και στο 100% της χρήσης των διαθεσίμων ΜΒ του πακέτου τους, για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της χρήσης τους σε πραγματικό χρόνο. Τέλος, οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τα υπολειπόμενα MB τους στέλνοντας δωρεάν κενό SMS στο 1286 ή καλώντας δωρεάν στο 1252. Οι συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογραμματος Vodafone μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο καλώντας δωρεάν στο 1286 ή στέλνοντας δωρεάν «ΣΕ 100» ή «SE 100» στο 19109.
  • Η Vodafone προσφέρει μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της μεγάλη ποικιλία Ch@tphones, μόνο από 39€ και χωρίς συμβόλαιο, αλλά και οικονομικά smartphones, μόνο από 89€ και χωρίς συμβόλαιο, με δώρο ένα πρωτότυπο αξεσουάρ. Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone Kαρτοκινητής & Καρτοπρογράμματος, που θα επιλέξουν οικονομικά Smartphones ή Ch@tphones, παίρνουν δώρο 2 μήνες Μobile internet (100MB/μήνα).
  • Τα καταστήματα WIND για φέτος τα Χριστούγεννα προτείνουν το ιδανικό δώρο για όλους…. Smartphones σε smart τιμές μέσα από μία πλήρη γκάμα επιλογής και επιπλέον απίθανα δώρα για όλους όπως Δωροεπιταγές έως 100 ευρώ , TV Monitor αλλά και ταξίδια για 2 τυχερούς στην Νέα Υόρκη.

Επιπλέον, ειδικά για το Δεκέμβριο στα Καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα υπάρχει μία πλειάδα μοναδικών προσφορών που ενδιαφέρουν όλους όπως:

  • Κινητό, σταθερό & internet μόνο με 35 €/μήνα και δώρο το νέο Smartphone ZTE Carl, για ολοκληρωμένη οικονομική επικοινωνία σε ένα λογαριασμό.
  • Μobile Broadband 30 GB με 50% έκπτωση για πάντα από 49,90/μήνα μόνο 24,90 /μήνα . Μαζί ΔΩΡΟ Mi-fi για απεριόριστο σερφάρισμα από όλες τις συσκευές & δωροεπιταγή 30 €
  • Για συνδρομητές καρτοκινητής. Πενταπλάσια MΒ για να είναι online όλες τις γιορτές, 500ΜΒ μόνο με 5€
  • Για επαγγελματίες. Κινητή, Σταθερή & internet σε 1 λογαριασμό με δύο πάγια δώρο στις υπηρεσίες Σταθερής & Internet και δωρεάν Smartphone.
  • Η WIND σε συνεργασία με το Αθηνόραμαtravel.gr, σας βάζει από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων με μια προσφορά – έκπληξη: ένα ταξίδι 4 ατόμων στο παραμυθένιο χωριό του Άι Βασίλη στο Ροβανιέμι της Λαπωνίας. Για να έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο site της WIND (www.wind.com.gr) και να κάνετε Like στη σελίδα της WIND στο Facebook (www.facebook.com/windhellas). Mε τα δύο αυτά απλά βήματα, μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ταξίδι στον ιδανικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό, να επισκεφτείτε και να εξερευνήσετε το σπίτι του Άι Βασίλη και να περιηγηθείτε στο εργαστήριό του, που με τόση αγάπη ετοιμάζει τα δώρα κάθε χρόνο.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος, μερικές από τις προσφορές που θα «κλέψουν την παράσταση» τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι ακόλουθες:

  • TV LG LED 42’’, FULL HD στα € 349
  • TV PHILIPS 32” LED, 100 Hertz στα € 259
  • TV LG 3D 47’’, FULL HD στα € 799
  • HOME CINEMA LG στα € 199
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PANASONIC, 14,1 ΜPIXELS στα € 99
  • LAPTOP DELL, INTEL CORE i3-2330M, ΜΝΗΜΗ 3GB στα € 469
  • Το κατάστημα Golden-i, το Apple Premium Reseller Store της ACE-Hellas, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, γνωρίζει τον τρόπο να κάνει χαρούμενους τους πελάτες του. Μέχρι το τέλος του χρόνου, μια δωροεπιταγή αξίας 70 ευρώ περιμένει τους πελάτες που θα αγοράσουν οποιονδήποτε υπολογιστή Mac από το κατάστημα του Golden-i στο Μαρούσι. Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε μελλοντική αγορά περιφερειακών και αξεσουάρ από το κατάστημα του Golden-i.
  • Με αφορμή την εορταστική περίοδο και για λίγες μόνο ημέρες, από τις 5 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, όσοι επιλέξουν το iStorm για να αγοράσουν το νέο τους Mac θα επωφεληθούν από την προσφορά δωρεάν αναβάθμισης του συστήματός τους με διπλάσια μνήμη, αποκτώντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ευελιξία και ισχύ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024