Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O επικεφαλής του ομίλου ΟΤΕ μιλάει για τα πάντα

O επικεφαλής του ομίλου ΟΤΕ μιλάει για τα πάντα

Στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ, αλλά και την πορεία του Ομίλου τον τελευταίο χρόνο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2012. Τι είπε για την αναδιοργάνωση του ομίλου, την συνδρομητική τηλεόραση, την κινητή ευρυζωνικότητα και το VDSL.

Στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού του ΟΤΕ, αλλά και την πορεία του Ομίλου τον τελευταίο χρόνο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 2012.

Η ομιλία του κ.Τσαμάζ ξεκίνησε με την αναδιοργάνωση και τον εξορθολογισμό λειτουργίας του ομίλου. «Η προσπάθεια που ξεκίνησε στον ΟΤΕ λίγα χρόνια πριν και συνεχίζεται σήμερα αποβλέπει στον εκσυγχρονισμό του ΟΤΕ και στην ανάδειξη της πραγματικής του δυναμικής», υπογράμμισε ο κ. Τσαμάζ κατά την ομιλία του, αναφερόμενος στις αλλαγές που πραγματοποιούνται ώστε να καταστεί ο ΟΤΕ μια ανταγωνιστική εταιρεία.

Ο κ. Τσαμάζ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα μέτρα που ελήφθησαν τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο στον ΟΤΕ για τη μείωση του λειτουργικού κόστους, όπως η δραστική μείωση των υπερωριών και εξόδων κίνησης των προϊσταμένων, η κατάργηση «αναχρονιστικών» όπως είπε επιδομάτων και η θέσπιση νέου ωραρίου. Αντίστοιχα, στην COSMOTE, εφαρμόστηκε πρόγραμμα βελτίωσης λειτουργιών, με αναδιοργάνωση και κατάργηση δραστηριοτήτων.

Ο κ. Τσαμάζ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη συμφωνία, την οποία χαρακτήρισε «σταθμό», που επετεύχθη στον ΟΤΕ με την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μετά από 8 μήνες διαπραγματεύσεων, εξασφαλίζοντας την απασχόληση για το τακτικό προσωπικό του ΟΤΕ, αλλά και μειώνοντας το κόστος προσωπικού κατά 11% έως και το 2014.

«Σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την εταιρεία, η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης είναι σημαντικός σταθμός όχι μόνο για τα εργασιακά του ΟΤΕ. Ελπίζω η συναίνεση που πετύχαμε με τα Σωματεία να βρει εφαρμογή και αλλού, δεδομένου ότι υπάρχουν και άλλα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπιστούν», δήλωσε ο κ. Τσαμάζ και συνέχισε: «Δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε αποφασισμένοι και προχωράμε στις αναγκαίες αλλαγές, ώστε ο ΟΤΕ, συνολικά, να γίνει πιο αποδοτικός και να μετασχηματιστεί σε μια επιχείρηση υψηλών επιδόσεων..

Διαβάστε στη συνέχεια, Τι άλλαξε στην εμπειρία του χρήστη από τις υπηρεσίες του ομίλου ΟΤΕ

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024