Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Logitech Joystick για τα iPad και το iPad 2

Logitech Joystick για τα iPad και το iPad 2

Δεκαπέντε ευρώ κοστίζει το joystick που κατασκεύασε η Logitech για το iPad και το iPad 2. Το χειριστήριο της Logitech για το iPad μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και επιτρέπει στον χρήστη να επιστρέψει στα... παλιά με μια συσκευή τεχνολογίας αιχμής. Ονομάζεται joystick, ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα (πλην της λειτουργικότητας) τους παλιούς μοχλούς με τους οποίους αγαπήσαμε τα βιντεοπαιχνίδια.

Δεκαπέντε ευρώ κοστίζει το joystick που κατασκεύασε η Logitech για το iPad και το iPad 2. Το χειριστήριο της Logitech για το iPad μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και επιτρέπει στον χρήστη να επιστρέψει στα… παλιά με μια συσκευή τεχνολογίας αιχμής. Ονομάζεται joystick, ωστόσο δεν θυμίζει σε τίποτα (πλην της λειτουργικότητας) τους παλιούς μοχλούς με τους οποίους αγαπήσαμε τα βιντεοπαιχνίδια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Logitech: «Το Logitech Joystick είναι ο καλύτερος… συμπαίκτης του iPad ή του iPad 2. Με τόσα εντυπωσιακά παιχνίδια να κυκλοφορούν για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα κανείς δεν θα ήθελε να χάσει παίζοντας, επειδή σε μια κρίσιμη στιγμή δεν πάτησε το σωστό σημείο πάνω στην οθόνη.

Έτσι το κομψό Logitech Joystick μας δίνει ένα κλασικό χειριστήριο αντίχειρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με σχεδόν κάθε παιχνίδι που έχει αντίστοιχη προσομοίωση στην οθόνη (συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που αναπαριστούν ένα d-pad).

Το joystick προσαρμόζεται στο iPad με μικρές βεντούζες, εύκολες στην συγκράτηση αλλά και την αφαίρεση. Επίσης, το συμπιεσμένο ελατήριο στο μοχλό μας προσφέρει μια αίσθηση ανάδρασης, ενώ τον επιστρέφει αυτόματα στο κέντρο.»

Δείτε επίσης:

  • Logitech Wireless Headset για iPad, iPhone και iPod Touch

    Η Logitech προσέθεσε στη λίστα των αξεσουάρ της για tablet, smartphone και συσκευές αναπαραγωγής ήχου το Logitech Wireless Headset, ένα σετ που «ακούει» με Bluetooth, και ιδιαίτερα από iPhone, iPad και iPod Touch, όπως επισημαίνει η κατασκευάστρια.

  • Ασύρματο Logitech Wireless Boombox για ήχο από iPad, iPhone και iPod touch

    Τρία νέα αξεσουάρ για το iPad, το iPhone και το iPod touch της Logitech κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Ανάμεσά τους, το Logitech Wireless Boombox είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο και έχει προτεινόμενη τιμή τα €149.

Δείτε άλλα αξεσουάρ της Logitech για το iPad στο βίντεο της Logitech.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024