Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθετε παίζοντας για τον Έλεγχο Κόστους της Vodafone

Μάθετε παίζοντας για τον Έλεγχο Κόστους της Vodafone

Η Vodafone, στα πλαίσια της επικοινωνιακής καμπάνιας για την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους στο Mobile Internet δημιούργησε ένα νέο viral arcade game στο facebook «οι Περιπέτειες του Ζαφείρη». H Vodafone ενημερώνει με SMS τους συνδρομητές Mobile Internet όταν καταναλώσουν το 80% της χρήσης του προγράμματος Mobile Internet που έχουν επιλέξει.

Η Vodafone, στα πλαίσια της επικοινωνιακής καμπάνιας για την υπηρεσία Vodafone Έλεγχος Κόστους στο Mobile Internet δημιούργησε ένα νέο viral arcade game στο facebook «οι Περιπέτειες του Ζαφείρη», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Ζαφείρη να οργανώσει το Reunion με τους συμμαθητές του.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί τον πραγματικό ήρωα της καμπάνιας, τον Ζαφείρη, και τον μεταφέρει από την οθόνη της τηλεόρασης μέσα σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που μας θυμίζει τα αγαπημένα μας arcade games. Στόχος του παιχνιδιού είναι να τον βοηθήσουμε να περάσει όλα τα εμπόδια και να μαζέψει όσους περισσότερους φίλους και κέρματα μπορεί, ώστε να συγκεντρώσει το υψηλότερο σκορ στον καλύτερο χρόνο και να φτάσει στο Reunion του.

Επίσης, το παιχνίδι εμπλουτίζεται και αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον καθώς οι χρήστες έχουν την επιλογή να γίνουν οι ίδιοι «οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού» βάζοντας τη δική τους φωτογραφία στο σώμα του Ζαφείρη. Μόλις ολοκληρώσουν τις πίστες, έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τη bonus πίστα σε ένα κυριολεκτικά ψηφιακό περιβάλλον, αποφεύγοντας όλα εκείνα τα εμπόδια που τους κρατάνε τεχνολογικά πίσω.

Δείτε το βίντεο της Vodafone για τον Έλεγχο Κόστους

Μέσα από την διασκεδαστική αυτή εφαρμογή, οι χρήστες ανακαλύπτουν τις απεριόριστες δυνατότητες που τους προσφέρει ο Mobile Internet στο κινητό, στο laptop και στο tablet και πως αυτές κάνουν την καθημερινότητά τους απλή, εύκολη και ευχάριστη, αναφέρει η Vodafone. Το μήνυμα που επιχειρεί να μεταφέρει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας είναι ότι «όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν πλέον να σερφάρουν ξέγνοιαστα, γιατί στο 80% της χρήσης του προγράμματος Mobile Internet, λαμβάνουν δωρεάν ενημερωτικό SMS, για να έχουν πάντα τον έλεγχο του τι πληρώνουν».

Το παιχνίδι «Περιπέτειες του Ζαφείρη» είναι μια εφαρμογή στο Facebook στο οποίο οδηγείται ο χρήστης μέσα από την ιστοσελίδα www.zafeirisgame.gr ή τη σελίδα της Vodafone στο facebook στο https://www.facebook.com/#!/vodafonegreece?sk=app_205742649510506

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024