Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o

«Ράους» στα Samsung Galaxy Tab που «μοιάζουν πολύ» στο iPad 2

Γερμανικό εφετείο επικύρωσε σήμερα, Τρίτη απόφαση που απαγορεύει στην Samsung να διαθέτει στην Γερμανία δύο από τα tablet της, καθώς «μοιάζουν πάρα πολύ με το iPad 2» της Apple. Samsung Galaxy Tab 10.1 και Samsung Galaxy Tab 8.9 δεν θα μπουν ποτέ στις βιτρίνες των γερμανικών καταστημάτων, εντούτοις, η Samsung μάλλον έχει plan B.

Γερμανικό εφετείο επικύρωσε στις 31 Ιανουαρίου 2012 απόφαση που απαγορεύει στην Samsung να διαθέτει στην Γερμανία δύο από τα tablet της, καθώς «μοιάζουν πάρα πολύ με το iPad 2 της Apple». Samsung Galaxy Tab 10.1 (αλλά και Samsung Galaxy Tab 8.9) δεν θα μπουν ποτέ στις βιτρίνες των γερμανικών καταστημάτων, εντούτοις, η Samsung έχει ήδη προχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο στη διάθεση νέου μοντέλου με την ίδια επωνυμία και την ένδειξη Ν, με (προφανώς) διαφορετικό σχεδιασμό.

Με την απόφαση που εξέδωσε στις 31 Ιανουαρίου 2012 το Ανώτατο Περιφερειακό Δικαστήριο στο Ντίσελντορφ επικύρωσε απόφαση δικαστηρίου τον Σεπτεμβρίου του 2011, με την οποία απαγορεύτηκε η πώληση των επίμαχων «ομοιωμάτων» του iPad 2. Η Samsung είχε εφεσιβάλλει την απόφαση, ενώ η Apple ζητούσε να επεκταθεί η απαγόρευση της διάθεσης των Samsung Galaxy Tab 10.1 και Samsung Galaxy Tab 8.9 σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το δικαστήριο του Ντίσελντορφ επικύρωσε την απαγόρευση στην Γερμανία, η απόφαση αυτή όμως αφορά μόνο στην γερμανική αγορά.

Πάντως, με δήλωσή της στο Bloomberg, η Samsung χαρακτηρίζει την απόφαση «μικρής σημασίας» δεδομένου ότι η γερμανική αγορά έχει ήδη δει το Samsung Galaxy Tab 10.1N, στο οποίο δεν αφορά η τρέχουσα απόφαση.

Associated Press,In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024