Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy S IIΙ τέλη Φεβρουαρίου;

Samsung Galaxy S IIΙ τέλη Φεβρουαρίου;

Τον διάδοχο του Samsung Galaxy S II, του πλέον επιτυχημένου smartphone της φέρεται να αποκαλύπτει στα τέλη Φεβρουαρίου η Samsung. Το Samsung Galaxy S III λέγεται ότι θα έχει διπύρηνο ή και τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη HD 4,5 ιντσών και κάμερα 12Mpixel. Εκτός όπως το Samsung Galaxy S III, η Samsung έχει κι άλλες εκπλήξεις για το Mobile World Congress στην Ισπανία.

Τον διάδοχο του Samsung Galaxy S II, του πλέον επιτυχημένου smartphone της φέρεται να αποκαλύπτει στα τέλη Φεβρουαρίου η Samsung. Το Samsung Galaxy S III λέγεται ότι θα έχει διπύρηνο ή και τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη HD τουλάχιστον 4,5 ιντσών και κάμερα 12Mpixel. Εκτός όπως το Samsung Galaxy S III, η Samsung έχει κι άλλες εκπλήξεις για το Mobile World Congress στην Ισπανία (27 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου, στην Βαρκελώνη).

Εντούτοις, δεν συμφωνούν όλες οι φήμες ότι το Samsung Galaxy S III θα παρουσιαστεί στo Mobile World Congress, όπως έγινε με την σημερινή ναυαρχίδα της Samsung, το Samsung Galaxy S II. To TheVerge.com, μεταδίδει ότι η Samsung δεν είναι έτοιμη για την ανακοίνωση και θα καθυστερήσει το περίφημο launch για το καλοκαίρι του 2012. Το Mashable.com μεταφέρει την ίδια αίσθηση (δια στόματος εκπροσώπου της Samsung), ότι δηλαδή η Samsung δεν έχει ακόμα αποφασίσει πότε θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S III.

Εάν η Samsung δεν παρουσιάσει στο Mobile World Congress το Samsung Galaxy S III, τότε τα βλέματα ενδεχομένως θα στραφούν σε μια νέα πρόταση από τον μεγάλο κατασκευαστή με Mango, την νεότερη έκδοση του Windows Phone, του λειτουργικού συστήματος της Microsoft για τα smartphone (στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί το Samsung Omnia W).

Πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει στο περίπτερο της Samsung επίσης, εάν τελικά ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός παρουσιάσει το νέο, μεγαλύτερο όπως λένε Samsung Galaxy Tab με διαγώνιο 11,6 ίντσες, επεξεργαστή 2GHz και το πενάκι που έκανε γνωστό το υβριδικό smartphone-tablet, Samsung Galaxy Note.

Εκτός όπως από το Samsung Galaxy S III και το Samsung Galaxy Tab 11,6», αμφότερα στην κατηγορία των μοντέλων high-end, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει και ένα πιο οικονομικό μοντέλο το Samsung Galaxy S Advance, με διόλου ευκαταφρόνητα χαρακτηριστικά: επεξεργαστή διπύρηνο χρονισμένο στα 1000MHz, οθόνη 4 ιντσών Super AMOLED, κάμερες 5Mpixel και 1,3Μpixel, υποστήριξη της υπηρεσίας ChatOn και άλλα.

Το Samsung Galaxy S II και το Samsung Galaxy Tab 10,1 ιντσών είχαν παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2011, στο πλαίσιο του ίδιου συνεδρίου.

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr

Ρεκόρ πωλήσεων σημειώνουν Samsung Galaxy S και SII
Δέκα εκατομμύρια Samsung Galaxy S II και είκοσι εκατομμύρια Samsung Galaxy S είναι οι αριθμοί που χαρακτηρίζει ρεκόρ στα χρονικά της η εταιρεία. Για τη ναυαρχίδα, το S II, ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων δεν είχε προηγούμενο και για τον προκάτοχό της, το S, ο αριθμός πωλήσεων είναι ο μεγαλύτερος στην ιστορία της Samsung.

Τι περιμένετε στην ουρά, αυτό το είδατε;
Σε μια προσπάθεια να επισκιάσει την εικόνα του «προτύπου» που περιβάλλει τα προϊόντα της Apple, η Samsung επιτίθεται με ένα τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται σε ώρες μεγάλης τηλεθέασης στις ΗΠΑ και κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου. Πρωταγωνιστούν οι λάτρεις της… ακατανόμαστης που περιμένουν στην ουρά.

Samsung Galaxy Note 5,3», Galaxy Tab 7,7» και ChatON
Τους επόμενους μήνες θα ανοίξει «νέο κεφάλαιο στην κινητή τηλεφωνία» η Samsung με το Galaxy Note, ένα smartphone με υπερμεγέθη, σύμφωνα με τα τρέχοντα δεδομένα, οθόνη 5,3 ιντσών που συνοδεύεται από πενάκι για την τήρηση χειρόγραφων σημειώσεων και όχι μόνο. Εκτός από το Note, η Samsung επιδεικνύει πολλά και ενδιαφέροντα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στην ευρωπαϊκή εκδοχή της αμερικανικής CES, την έκθεση IFA που διεξάγεται στο Βερολίνο αυτές τις ημέρες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024