Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι μαρτυρά το smartphone σας για τη σεξουαλική σας ζωή

Τι μαρτυρά το smartphone σας για τη σεξουαλική σας ζωή

Μια μάλλον πρωτότυπη έρευνα έκανε το μεγαλύτερο σάιτ γνωριμιών Match.com. Επιχείρησε να συνδέσει την «επιτυχία» στο πρώτο ραντεβού και τις σχέσεις της μιας νύχτας με το... smartphone των μελών του και διαπίστωσε ότι οι χρήστες των «ανδροειδών» τα καταφέρνουν καλύτερα (τουλάχιστον στον Καναδά).

Μια μάλλον πρωτότυπη έρευνα έκανε το μεγαλύτερο σάιτ γνωριμιών Match.com, μεταξύ 1000 μελών του στον Καναδά. Επιχείρησε να συνδέσει την «επιτυχία» στο πρώτο ραντεβού και τις φλογερές σχέσεις της μιας νύχτας με το… smartphone των μελών του. Διαπίστωσε ότι, οι χρήστες των «ανδροειδών» τα καταφέρνουν καλύτερα.

Σύμφωνα με την έρευνα του Match.com, οι πιθανότητες είναι υπέρ των χρηστών Android, αφού αποδείχτηκε ότι το 62% από αυτούς «ολοκλήρωσαν τη σχέση τους» στο πρώτο ραντεβού. Το 57% των χρηστών iPhone πέτυχαν το ίδιο, έναντι 48% των χρηστών Blackberry.

Από την άλλη, οι χρήστες iPhone φαίνεται ότι έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες για ρομαντισμό στο γραφείο: το ένα τέταρτο των χρηστών iPhone δηλώνει ότι έζησαν βραδιές πάθους με συνάδελφο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Πάντως, το πιο ενδιαφέρον ίσως συμπέρασμα της έρευνας του Match.com, το οποίο αριθμεί 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένα μέλη παγκοσμίως, είναι ότι το 72% των χρηστών Android επισκέπτονται σάιτ γνωριμιών, έναντι 58% των χρηστών iPhone και 50% των χρηστών Blackberry.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024