Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με άμεση σύνδεση εξ αποστάσεως θα επιλύει προβλήματα Mobile Internet η Cosmote

Με άμεση σύνδεση εξ αποστάσεως θα επιλύει προβλήματα Mobile Internet η Cosmote

Cosmote Live on Screen ονομάζεται η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote, με την οποία οι τεχνικοί της θα επιλύουν προβλήματα αξιοποίησης του δικτύου κινητής τηλεφωνίας για την πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Εξειδεικευμένο προσωπικό θα συνδέεται εξ αποστάσεως στο smartphone, το tablet, το PC ή τον Mac του πελάτη για να επιλύσουν το πρόβλημα, με ανοικτή διαδικτυακή επικοινωνία με τον πελάτη.

Η COSMOTE ανακοίνωσε στις 9 Φεβρουαρίου 2012 ότι ξεκινά την παροχή της υπηρεσίας COSMOTE Live on Screen, που επιτρέπει τη διαχείριση προβλημάτων και ρυθμίσεων για smartphones, υπολογιστές και tablet, μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης (Remote Access).

Η υπηρεσία COSMOTE Live on Screen παρέχεται δωρεάν από εξειδικευμένα στελέχη της Εξυπηρέτησης Πελατών της COSMOTE, που αποκτούν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στο κινητό τηλέφωνο ή και στον υπολογιστή του πελάτη -υποστηρίζονται συσκευές Blackberry , Windows Mobile, Android, iOS και Symbian-, καθώς και απευθείας συνομιλίας μαζί του, μέσω Live Chat. Έτσι μπορούν να διαχειρίζονται από την οθόνη του υπολογιστή τους τη συσκευή του πελάτη, σαν να την είχαν στα χέρια τους.

Η υπηρεσία, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία LogMeIn, απευθύνεται σε πελάτες που χρησιμοποιούν Mobile Internet από smartphones, ή PC/MAC, και αφορά κυρίως εξυπηρέτηση σε σύνθετα τεχνικά θέματα για υπηρεσίες δεδομένων όπως:

  • Ρύθμιση Internet και email,
  • Ενεργοποίηση υπηρεσιών δικτύου,
  • Εκτεταμένη υποστήριξη για iPhone και iTunes,
  • Εγκατάσταση, απεγκατάσταση ή ρύθμιση Internet On The Go κ.ά.

Έτσι, με το COSMOTE Live on Screen ο πελάτης εξυπηρετείται ταχύτερα, καθοδηγείται στη χρήση των υπηρεσιών που έχει επιλέξει, ενώ παράλληλα «εκπαιδεύεται» για τις δυνατότητες της συσκευής του, παρακολουθώντας στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή του τις κινήσεις του εκπροσώπου εξυπηρέτησης.

Η εξυπηρέτηση μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Live on Screen παρέχεται δωρεάν για χρήση εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση Περιαγωγής, η υπηρεσία χρεώνεται σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο Περιαγωγής για χρήση internet.

H παροχή της υπηρεσίας COSMOTE Live on Screen προϋποθέτει προηγουμένως τη συναίνεση του πελάτη με την αποδοχή των σχετικών όρων χρήσης.

Στην ιστοσελίδα της Cosmote δημοσιεύονται οι τρόποι επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote -ο βασικός είναι η κλήση στο 13838 με χρέωση 1,23 ευρώ ανά κλήση.

Δείτε μια παρουσίαση των δυνατοτήτων της απομακρυσμένης διαχείρισης με την υπηρεσία LogMeIn

Διαβάστε ακόμη στο tech.in.gr

Συγκεντρώσαμε όλες τις προτάσεις της Cosmote για να δούμε πόσα ΜΒ κίνηση προβλέπονται σε κάθε περίπτωση και πόσο κοστίζουν. Επίσης, αναζητήσαμε και πήραμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τον έλεγχο του λογαριασμού Cosmote, αφού η πρόσβαση στο Ίντερνετ από το κινητό, ευθύνεται συχνά για το λεγόμενο σοκ του λογαριασμού.

Από την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 η Cosmote διαθέτει όλες τις εκδόσεις του iPad 2 Wi-Fi & 3G στα 16GB, 32GB και 64GB, συνοδευόμενα από δύο προγράμματα που σχεδιάστηκαν για αυτό: 2GB με 20 ευρώ το μήνα ή 500ΜΒ με 10 ευρώ το μήνα χωρίς να διακόπτεται η πρόσβαση μετά το πέρας του ορίου αυτού περιορίζοντας όμως την ταχύτητα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης «καρτο-Internet» με το «Cosmote Internet on the go με κάρτα».

Το tech.in.gr συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον έλεγχο του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας μέσω Διαδικτύου ή άλλες διαθέσιμες μεθόδους. Cosmote, Vodafone και Wind παρέχουν ενημέρωση online, για να ενεργοποιήσετε όμως την αντίστοιχη υπηρεσία, θα πρέπει να προσκομίσετε έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητά σας.

Με αφορμή τις καλοκαιρινές αποδράσεις του 2011, είχαμε συγκεντρώσει τις προτάσεις των τριών δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα για την παροχή πρόσβασης στο Ίντερνετ από υπολογιστή. Αφορούν τις προσφερόμενες λύσεις για όσους προφανώς δεν έχουν άλλη λύση στον φετινό καλοκαιρινό τους προορισμό. Ξεκινάμε με το Internet on the Go από την Cosmote.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024