Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φήμες για iPad 3, φήμες για iPad 3 mini

Φήμες για iPad 3, φήμες για iPad 3 mini

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για την επίσημη πρώτη και τα χαρακτηριστικά του iPad 3 τον Μάρτιο, φωτιά έχουν ανάψει οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η Apple ορέγεται την επιτυχία του ηλεκτρονικού αναγνώστη του Amazon, Kindle Fire και δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει ένα iPad 3 mini με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών.

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για την επίσημη πρώτη του iPad 3 τον Μάρτιο και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, φωτιά έχουν ανάψει οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η Apple ορέγεται την επιτυχία του ηλεκτρονικού αναγνώστη/tablet του Amazon, Kindle Fire και δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει ένα iPad 3 mini με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών.

Οι φήμες για την επικείμενη ανακοίνωση του iPad 3 γύρω στις 5 Μαρτίου αναβίωσαν μετά το σχετικό δημοσίευμα στο δημοφιλές μπλογκ All Things Digital της εφημερίδας Wall Street Journal.

Μεταξύ των νέων ισχυρών τεχνικών χαρακτηριστικών του, η Apple φέρεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ευκρίνεια της οθόνης του iPad 3, η οποία λέγεται ότι θα είναι διπλάσια από αυτή του iPad 2 (των 1024×768 pixel), και δη, 2048×1536 Retina Display. Σκοπός της κατασκευάστριας εταιρείας λέγεται ότι είναι να βρεθεί ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό σε ό,τι αφορά στην προβολή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

Από την άλλη, η προσθήκη ενός τετραπύρηνου επεξεργαστή στο iPad 3 δεν βρίσκει σύμφωνους όλους όσους επιχειρούν να προβλέψουν τα χαρακτηριστικά της νέας ταμπλέτας, αφού θεωρείται ότι θα είχε αρνητικές συνέπειες στην αυτονομία του.

Όμως, η πλειονότητα φαίνεται να συμφωνεί ότι το iPad 3 δεν μπορεί παρά να έχει Siri. Η ηλεκτρονική γραμματέας του iPhone 4S θα συνοδεύει και τον διάδοχο του iPad 2, εκτιμούν αναλυτές και χρήστες.

iPad 3 mini;

Τέλος, πολύς λόγος γίνεται στο Διαδίκτυο για την πιθανότητα να κυκλοφορήσει ένα iPad 3 mini, δηλαδή ένα iPad 3 με οθόνη 7 ιντσών, όταν η Αpple επιμένει στις 9,7 ίντσες για αμφότερα τα tablet που έχει διαθέσει, iPad και iPad 2.

Σε νεότερο δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple φέρεται να αναζητά προμηθευτές στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Στελέχη των υποψήφιων προμηθευτών οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν ανώνυμοι επικαλείται η εφημερίδα, οι οποίοι δηλώνουν ότι η Apple τους έδειξε τρία σχέδια οθονών με διαγώνιο γύρω στις 8 ίντσες, όταν το iPad έχει 9,7 ίντσες. Εντούτοις, αυτή η πρακτική είναι συνηθισμένη -η Apple ζητάει συχνά από τους προμηθευτές να δοκιμάζουν νέα σχέδια-, διευκρινίζεται στο δημοσίευμα και θα μπορούσε να μην οδηγήσει απαραίτητα στην κατασκευή μιας συσκευής.

Αναλυτές λένε ότι αυξάνεται πολύ ο αριθμός των tablet 7 ιντσών που αν και έχουν σημαντικά μικρότερη οθόνη, είναι πιο οικονομικά (το Kindle Fire κοστίζει 199 δολάρια, όταν το φθηνότερο iPad 499 δολάρια) και κλέβουν ένα μερίδιο από την Apple, απουσία οικονομικότερης πρότασης την οποία επιζητούν οι χρήστες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνουν οικονομία στις ίντσες της διαγωνίου.

Πάντως, ο ίδιος ο Στηβ Τζομπς είχε απορρίψει την ιδέα ενός tablet με μικρότερη οθόνη, αφού όπως είχε πει, είναι… «Dead on Arrival».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024