Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tweet επιστρέφει η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία

Tweet επιστρέφει η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία

Με την κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο στη Ρωσία συνεργάζεται το Twitter, ώστε το Yandex να δείχνει τι συζητιέται σε 140 χαρακτήρες στους κόλπους της δημοφιλούς υπηρεσίας microblogging, σε πραγματικό χρόνο. Το Twitter έχει ανάλογη συμφωνία με την διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης της Microsoft, το Bing.

Με την κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο στη Ρωσία συνεργάζεται το Twitter, ώστε το Yandex να δείχνει τι συζητιέται σε 140 χαρακτήρες στους κόλπους της δημοφιλούς υπηρεσίας microblogging, σε πραγματικό χρόνο. Μετά τη συμφωνία, στα αποτελέσματα του twitter.yandex.ru θα εμφανίζονται και σχετικά δημόσια tweet.

Το Twitter έχει ανάλογη συμφωνία με την διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης της Microsoft, το Bing. Στην περίπτωση του Yandex, δεν ανακοινώθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας, αν και έχει γίνει γνωστό ότι η συμφωνία με το Bing, απέφερε στο Twitter 30 εκατομμύρια δολάρια.

Το Yandex είναι το search engine που χρησιμοποιεί περίπου το 60% των Ρώσων, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, με το Google να ακολουθεί με ένα τέταρτο περίπου του συνόλου.

Το Twitter έχει περί τα 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και τετραπλάσιους επισκέπτες κάθε μήνα. Η αξία του υπολογίζεται στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα παρουσιάσει ένα μοντέλο εισροής εσόδων.

Η Google δεν έχει ανάλογη συμφωνία με το Twitter, και, παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Twitter δεν απέκλεισε την πιθανότητα, δήλωσε στο Reuters ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στον τομέα αυτό.

  • Πάντως, το Twitter έχει τη δική του μηχανή αναζήτησης που δίνει αποτελέσματα από διάφορες πηγές, το topsy.com

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr

Facebook Search αλά twitter search (Ιούνιος 2009)
Μια μηχανή που θα απαντά στο ερώτημα «τι συμβαίνει τώρα» με τον τρόπο που το επιτυγχάνει το twitter δοκιμάζει το Facebook, όπως αποκαλύπτεται σε σχετική ανάρτηση στο μπλογκ του Facebook.

MS Bing: Μηχανή λήψης αποφάσεων ή ένα ακόμα search engine; (Ιούνιος 2009)
«Ο κόσμος δεν χρειάζεται ακόμα μία μηχανή αναζήτησης αλλά μια μηχανή λήψης αποφάσεων». Με αυτό το σύνθημα, κάνει στις 3 Ιουνίου το ντεμπούτο του στο Διαδίκτυο το Bing της Microsoft.

Topsy.com: Ξεχάστε το Google (Δεκέμβριος 2009)
Ξεχάστε το Google, το Yahoo, ακόμα και το Bing -εντάξει, ο WolframAlpha είναι εκτός συναγωνισμού- και γνωρίστε το Topsy. Η υπηρεσία που βρίσκεται στα σκαριά από τότε που δημιουργήθηκε το twitter

Reuters,In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024