Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος στις κλήσεις για διαφήμιση μπορούν να θέσουν οι συνδρομητές Cosmote

Τέλος στις κλήσεις για διαφήμιση μπορούν να θέσουν οι συνδρομητές Cosmote

Οι συνδρομητές Cosmote που δεν επιθυμούν να δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για σκοπούς απ’ ευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς μπορούν να υποβάλλουν δωρεάν σχετικό αίτημα σε ένα κατάστημα του Δικτύου COSMOTE (καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων), να καλέσουν στο 1250 χωρίς χρέωση ή να απευθυνθούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (13838).

Τη δυνατότητα να ενταχθούν στο Μητρώο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να εξαιρεθούν από τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς έχουν οι πελάτες της COSMOTE.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 3471/2006, η COSMOTE δημιούργησε και τηρεί ειδικό κατάλογο (Μητρώο) με τις ενεργές τηλεφωνικές συνδέσεις των συνδρομητών της, οι οποίοι δηλώνουν ότι δεν επιθυμούν να δέχονται τηλεφωνικές κλήσεις για σκοπούς απ’ ευθείας εμπορικής προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών και για κάθε είδους διαφημιστικούς σκοπούς. Σημειώνεται ότι στο Μητρώο καταχωρείται μόνο ο συγκεκριμένος αριθμός σύνδεσης (MSISDN) και όχι το ονοματεπώνυμο ή άλλα στοιχεία του πελάτη. Το Μητρώο τίθεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, νομικού ή φυσικού προσώπου, που σχετίζεται επαγγελματικά με σκοπούς διαφήμισης.

Οι συνδρομητές που επιθυμούν μέρος ή το σύνολο των συνδέσεών τους να ενταχθεί στο Μητρώο, μπορούν να υποβάλλουν δωρεάν σχετικό αίτημα σε ένα κατάστημα του Δικτύου COSMOTE (καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων), να καλέσουν στο 1250 χωρίς χρέωση ή να απευθυνθούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE (13838).

Η COSMOTE επικαιροποιεί τα στοιχεία του Μητρώου σε καθημερινή βάση, ενώ το Μητρώο που προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι έχει μέγιστη διάρκεια ισχύος 30 ημέρες. Η ευθύνη τόσο για την αναζήτηση επικαιροποιημένου αρχείου Μητρώου, όσο και για την ορθή χρήση του βάσει του Νόμου, ανήκει στον αποδέκτη του.

Η εγγραφή στο Μητρώο ισχύει απεριόριστα. Εάν το θελήσει, ο συνδρομητής μπορεί να διαγραφεί με νέα δήλωσή του προς την COSMOTE.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή, τη διαγραφή και την πρόσβαση στο Μητρώο, στη διεύθυνση www.cosmote.gr, ενότητα «Χρήσιμα».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024