Προσφορές ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Ίντερνετ

Προσφορές ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Ίντερνετ
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τρία νέα προγράμματα για σταθερή τηλεφωνία αλλά και συνδυασμούς πρόσβασης στο Ίντερνετ και ομιλίας, προτάσεις τις οποίες λανσάρει σε τιμή προσφοράς για έξι μήνες.

Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ Απεριόριστα Όλη Μέρα, με χρέωση 27,90 ευρώ το μήνα για «απεριόριστες» κλήσεις. Το πρόγραμμα χρεώνεται πέντε ευρώ φθηνότερα το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, με δωδεκάμηνη δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία, για τους οικιακούς πελάτες του ΟΤΕ.

Επίσης, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε δύο προγράμματα Conn-X, με τα οποία συνδυάζει την πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω σύνδεσης ADSL στα 2Mbps και στα 24Mbps με «απεριόριστες» κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα. Η χρέωση είναι 37,80 ευρώ και 42,80 ευρώ αντίστοιχα, με έκπτωση 5 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες.

Τα προγράμματα αυτά αφορούν οικιακούς πελάτες, συνδέσεις 12μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN).

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE - COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: