Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσφορές ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Ίντερνετ

Προσφορές ΟΤΕ για σταθερή τηλεφωνία και πρόσβαση στο Ίντερνετ

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τρία νέα προγράμματα για σταθερή τηλεφωνία αλλά και συνδυασμούς πρόσβασης στο Ίντερνετ και ομιλίας, προτάσεις τις οποίες λανσάρει σε τιμή προσφοράς για έξι μήνες. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ Απεριόριστα Όλη Μέρα, με χρέωση 27,90 ευρώ το μήνα για «απεριόριστες» κλήσεις. Το πρόγραμμα χρεώνεται πέντε ευρώ φθηνότερα το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, με δωδεκάμηνη δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία, για τους οικιακούς πελάτες του ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε τρία νέα προγράμματα για σταθερή τηλεφωνία αλλά και συνδυασμούς πρόσβασης στο Ίντερνετ και ομιλίας, προτάσεις τις οποίες λανσάρει σε τιμή προσφοράς για έξι μήνες.

Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ Απεριόριστα Όλη Μέρα, με χρέωση 27,90 ευρώ το μήνα για «απεριόριστες» κλήσεις. Το πρόγραμμα χρεώνεται πέντε ευρώ φθηνότερα το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες, με δωδεκάμηνη δέσμευση παραμονής στην υπηρεσία, για τους οικιακούς πελάτες του ΟΤΕ.

Επίσης, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε δύο προγράμματα Conn-X, με τα οποία συνδυάζει την πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω σύνδεσης ADSL στα 2Mbps και στα 24Mbps με «απεριόριστες» κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα. Η χρέωση είναι 37,80 ευρώ και 42,80 ευρώ αντίστοιχα, με έκπτωση 5 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες.

Τα προγράμματα αυτά αφορούν οικιακούς πελάτες, συνδέσεις 12μηνης διάρκειας και περιλαμβάνουν το πάγιο τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN).

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024