Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Το επόμενο iPad «θα παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα»

Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται, το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε την Τρίτη ότι τα αποκαλυπτήρια του iPad 3 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα έκδοση της ταμπλέτας διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυση, υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE, προσφέρει την υπηρεσία φωνητικών εντολών Siri και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή.

Επικαλούμενο πηγές που δεν κατονομάζονται, το αμερικανικό δίκτυο CNBC μετέδωσε την Τρίτη ότι τα αποκαλυπτήρια του iPad 3 θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η νέα έκδοση της ταμπλέτας διαθέτει οθόνη υψηλότερης ανάλυση, υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE, προσφέρει την υπηρεσία φωνητικών εντολών Siri και βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή -αν και αυτό «μένει να το δούμε» όπως έσπευσε να διευκρινίσει ο παρουσιαστής.

Η ανακοίνωση του CNBC βρίσκεται σε συμφωνία με προηγούμενες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες το νέο iPad θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Λίγο αργότερα όμως, ο δημοσιογράφος του The Loop Τζιμ Νταρλάιμπλ, ο οποίος είχε πέσει μέσα σε προαναγγελίες του για προϊόντα της Apple, έγραψε στο Twitter ότι το CNBC κάνει λάθος, και η παρουσίαση του νέου iPad δεν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Γεγονός είναι ότι τα πρώτα δύο μοντέλα της ταμπλέτας, όπως και άλλα προϊόντα της Apple, πρωτοπαρουσιάστηκαν στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο ρεπόρτερ του CNBC ξαναβγήκε αργότερα στον αέρα και διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τις πηγές του, η Νέα Υόρκη, πρωτεύουσα της εκδοτικής βιομηχανίας, θα είναι «βασική τοποθεσία» στα αποκαλυπτήρια του iPad 3.

Όπως υπενθυμίζει το Apple Insider, η Apple παρουσίασε τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη το iBooks 2, το iBooks Author και το iTunes U για το iPad.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

To iPad 3 έρχεται με οθόνη Retina 2046×1536 pixel, επιβεβαιώνει το MacRumors
Στο μικροσκόπιο έβαλαν οι συντάκτες του MacRumors μια οθόνη που εκτιμούν ότι προορίζεται για το iPad 3 για να διαπιστώσουν εάν, η ανάλυση της θα είναι διπλάσια από αυτή του iPad 2 όπως από καιρό φημολογείται. Πράγματι, μέτρησαν 2048 x 1536 pixel οριζόντια και κάθετα και έτσι, θεωρούν βέβαιο ότι στις 7 Μαρτίου 2012, η Apple θα ανακοινώσει ένα iPad 3 με οθόνη Retina και ανάλυση 2048×1536 pixel που θα δείχνει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες.

iPad 3 mini από τη μια, Samsung Galaxy Note 10,1» από την άλλη…
Σε μια πρόσκληση που απευθύνεται στους προγραμματιστές εφαρμογών εν όψει του παγκόσμιου συνεδρίου κινητής τηλεφωνίας αναφέρεται ότι στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι εκτός από το Samsung Galaxy Note και το Samsung Galaxy Note 10.1. Έτσι, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να παρουσιαστεί ο διάδοχος του υβριδικού smartphone-tablet της Samsung, ένα tablet με οθόνη 10,1 ιντσών.

Φήμες για iPad 3, φήμες για iPad 3 mini

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για την επίσημη πρώτη και τα χαρακτηριστικά του iPad 3 τον Μάρτιο, φωτιά έχουν ανάψει οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η Apple ορέγεται την επιτυχία του ηλεκτρονικού αναγνώστη του Amazon, Kindle Fire και δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει ένα iPad 3 mini με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024