Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρόνος ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση στο νέο καρτοκινητό Wind F2G

Χρόνος ομιλίας προς όλους με κάθε ανανέωση στο νέο καρτοκινητό Wind F2G

Η Wind ανανεώνει την πρότασή της στην καρτοκινητή τηλεφωνία με το νέο πακέτο Wind F2G και προσθέτει ως δέλεαρ 200 λεπτά ομιλίας προς Wind, Vodafone και Cosmote και σταθερά στην Ελλάδα με ανανέωση αξίας 20 ευρώ ή 30 ευρώ. Με την κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ προσθέτει 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.

Η Wind ανανεώνει την πρότασή της στην καρτοκινητή τηλεφωνία με το νέο πακέτο Wind F2G και προσθέτει ως δέλεαρ 200 λεπτά ομιλίας προς Wind, Vodafone και Cosmote και σταθερά στην Ελλάδα με ανανέωση αξίας 20 ευρώ ή 30 ευρώ. Με την κάρτα ανανέωσης 10 ευρώ προσθέτει 100 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα. Για την ενεργοποίηση του δωρεάν χρόνου ομιλίας απαιτείται μια κλήση στο 1300.

Αυτό σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν καρτοκινητό από τη Wind μπορούν να διατηρήσουν τον αριθμό τους (με την φορητότητα αριθμού) και να προμηθευτούν το νέο πακέτο Wind F2G και κάρτα ανανέωσης 10, 20 ή 30 ευρώ ώστε να εκμεταλλευτούν τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα χωρίς να μειώσουν το ποσό της κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας.

Μάλιστα η Wind έχει δημιουργήσει δικτυακό τόπο για το νέο F2G, στην διεύθυνση http://www.wind.com.gr/gr/f2g/order-form/free-2-join/ από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν το νέο F2G (διατηρώντας ή όχι τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου τους και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία και το έγγραφο ταυτοπροσωπείας που θα επιδείξουν κατά την παραλαβή στην προσδιορισμένη διεύθυνση αποστολής).

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο ανανεωμένος δικτυακός τόπος του www.F2G.gr προσφέρει επιπλέον bonus ενεργοποίησηs μέσω του site με τα πακέτα χρόνου ομιλίας, SMS ή ΜΒ, αποκλειστικό bonus εγγραφής στο site,άμεση και πλήρη ενημέρωση σχετικά με το υπόλοιπο χρόνου ομιλίας/SMS/MB, χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το F2G Καρτοκινητό καιενημέρωση σχετικά με νέους διαγωνισμούς και προσφορές.

Το νέο Wind F2G απευθύνονται και σε όσους έχουν ήδη καρτοκινητό Wind F2G, υπό την προϋπόθεση ότι θα προμηθευτούν το νέο πακέτο F2G από τα καταστήματα Wind και κάρτα ανανέωσης 10, 20 ή 30 ευρώ, και θα ενεργοποιήσουν τον δωρεάν χρόνο ομιλίας με μια κλήση στο 1300.

Τα νέα πακέτα σύνδεσης Wind F2G κοστίζουν όσο η κάρτα ανανέωσης.

H προσθήκη των 200 ή των 100 λεπτών ομιλίας προς όλα τα δίκτυα με τις κάρτες ανανέωσης των 30 ή των 20 ευρώ ή των 10 ευρώ αντίστοιχα σημαίνει ότι η αξία της κάρτας ανανέωσης είναι διαθέσιμη προς αξιοποίηση με διάφορους συνδυασμούς χρήσης για ομιλία και SMS με άλλους συνδρομητές Wind & Q, για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και SMS προς όλα τα δίκτυα.

Στον δικτυακό τόπου του νέου F2G, η Wind δίνει τους διαθέσιμους συνδυασμούς για την κάρτα ανανέωσης 20 ευρώ. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι με την κάρτα ανανέωσης 20 ευρώ, ο χρήστης του νέου καρτοκινητού Wind F2G έχει 200 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 600 λεπτά ομιλίας προς Wind και Q, 180 λεπτά ομιλίας προς σταθερά στην Ελλάδα, 600 SMS προς Wind και Q, 50 SMS προς όλα τα δίκτυα και 600ΜΒ κίνηση για 30 ημέρες που αφήνουν υπόλοιπο 1,35 ευρώ. Ομοίως, στο δικτυακό τόπο του νέου Wind F2G μπορείτε να δείτε τους συνδυασμούς με την ανανέωση 10 ευρώ.

Δείτε τέλος, τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του F2G στο δικτυακό τόπο σε μορφή pdf. Στις βασικές χρεώσεις θα δείτε ότι κάθε λεπτό ομιλίας στις εθνικές κλήσεις χρεώνεται 36,6 λεπτά, η πρόσβαση στο Ίντερνετ 1 ευρώ ανά ΜΒ (εκτός εάν ενεργοποιήσετε κάποιο οικονομικότερο πρόγραμμα, όπως το Mobile Internet 100 με χρέωση 5 ευρώ για 100ΜΒ κίνηση μέσα σε 30 ημέρες).

Η καμπάνια για το νέο WIND F2G:Το νέο WIND F2G όταν λέει όλοι εννοεί ΟΛΟΙ

Το νέο διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ για το νέο Wind F2G διαδραματίζεται σε μια τράπεζα. Η αγωνία και το σασπένς κορυφώνονται από τη πρώτη στιγμή δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αντάξια χολιγουντιανής ταινίας δράσης και περιπέτειας.

Μια ομάδα ληστών εισβάλει σε ένα κατάστημα τραπέζης με σκοπό να διαπράξει ληστεία. Αλλά ευτυχώς για τους πελάτες και τους υπαλλήλους η αδεξιότητα των πρωταγωνιστών ληστών δεν τους επιτρέπει να την φέρουν εις πέρας.

Ο αρχηγός της ομάδας αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο να εξηγήσει στους παρευρισκόμενους την σημασία της έννοιας «όλοι» αφού από ότι φαίνεται για τον καθένα σημαίνει και κάτι διαφορετικό.

Αυτός ο δημιουργικός τρόπος επικοινωνεί το χαρακτηριστικό του νέου F2G που δεν είναι άλλο από την προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, κινητά και σταθερά, με κάθε ανανέωση.

Υπεύθυνη για την εντυπωσιακή αυτή παραγωγή είναι η διαφημιστική εταιρεία “The Newtons Laboratory” η οποία συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής ταινιών “Filmiki” και τον παγκοσμίως καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Ντένη Ηλιάδη.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024