Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαταστάθηκε η δυσλειτουργία στην πρόσβαση στο Internet μέσω ΟΤΕ

Αποκαταστάθηκε η δυσλειτουργία στην πρόσβαση στο Internet μέσω ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι οι τεχνικοί του εργάζονται εντατικά για να αποκαταστήσουν δυσλειτουργία που παρατηρείται στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 15 Μαρτίου. Η διακοπή αποδόθηκε σε βλάβη κεντρικών διακομιστών.
Ενημέρωση: Με νεότερη ανακοίνωση, ο ΟΤΕ ενημερώνει ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε.

Ο ΟΤΕ εξέδωσε σύντομη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι οι τεχνικοί του εργάζονται εντατικά για να αποκαταστήσουν δυσλειτουργία που παρατηρείται στην πρόσβαση στο στο Διαδίκτυο από τις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«O OTE ενημερώνει ότι σήμερα από τις 11.30 το πρωί παρατηρείται δυσλειτουργία στην πρόσβαση των πελατών μας στις ιστοσελίδες του Internet λόγω τεχνικής βλάβης σε κεντρικούς server του δικτύου. Οι τεχνικές υπηρεσίες της εταιρείας εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας το συντομότερο δυνατόν. Ζητούμε την κατανόηση των πελατών μας και θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση.»

Αναμένουμε αναλυτική ενημέρωση από τον ΟΤΕ για την αποκατάσταση του προβλήματος καθώς και διευκρινίσεις για τις περιοχές που επηρεάστηκαν.

Ενημέρωση: Με νεότερη ανακοίνωση στις 16:00, ο ΟΤΕ δηλώνει ότι «μετά από συντονισμένες προσπάθειες, η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε και οι υπηρεσίες Internet είναι διαθέσιμες για το σύνολο των πελατών της εταιρείας».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024