Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάντε Like στο tech.in.gr και Κερδίστε το Samsung Galaxy Note, αξίας €699

Κάντε Like στο tech.in.gr και Κερδίστε το Samsung Galaxy Note, αξίας €699

Σας προσκαλούμε στην σελίδα μας στο Facebook και σας χαρίζουμε ένα Samsung Galaxy Note, προσφορά της Cosmote στους φίλους του tech.in.gr. Το Samsung Galaxy Note είναι ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, που λόγω μεγέθους, θα το αξιοποιείτε και ως tablet. Συνοδεύεται από πενάκι, με το οποίο τηρείτε χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφίζετε ή σχολιάζετε φωτογραφίες. Πωλείται γύρω στα 600 ευρώ. Κάντε Like στο tech.in.gr και μπείτε στην κλήρωση για να το κερδίσετε!

Σας προσκαλούμε στην σελίδα μας στο Facebook και σας χαρίζουμε ένα Samsung Galaxy Note, προσφορά της Cosmote στους φίλους του tech.in.gr. Το Samsung Galaxy Note είναι ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο, που λόγω μεγέθους, θα το αξιοποιείτε και ως tablet. Συνοδεύεται από πενάκι, με το οποίο τηρείτε χειρόγραφες σημειώσεις, ζωγραφίζετε ή σχολιάζετε φωτογραφίες.

  • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την πρόσβαση στην σελίδα του διαγωνισμού, κάντε τα ακόλουθα: Δοκιμάστε το εκ νέου, «καθαρίζοντας» τον browser ή εναλλακτικά λάβετε συμμετοχή λίγο αργότερα σήμερα, όταν θα έχει λυθεί οριστικά το θέμα που, όπως διαπιστώνουμε, έχει δημιουργηθεί από τις νέες ρυθμίσεις ασφαλείας του Facebook.
  • Το πρόβλημα επιλύθηκε, ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία!

  • Η Cosmote σας προσφέρει ως δώρο και την δερμάτινη θήκη!

  • Ο διαγωνισμός παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012
  • Σχετικά με την εγγύηση της συσκευής, η COSMOTE καλύπτει το νικητή με εγγύηση για 2 χρόνια.

Στην κλήρωση μπορείτε να συμμέχετε ακόμα κι αν δηλώσατε ήδη ότι σας αρέσει η δουλειά μας στο tech.in.gr (και σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση). Αρκεί, να επισκεφτείτε ομοίως τη σελίδα του διαγωνισμού στην σελίδα μας στο Facebook (κάντε κλικ στην παραπάνω προβεβλημένη παραπομπή) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας.

Το Samsung Galaxy Note το έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά στο tech.in.gr και σας προτρέπουμε να δείτε τις εντυπωσιακές λειτουργίες του και τις εντυπώσεις μας στο σχετικό βίντεο.

Δείτε πως αξιοποιείται το πενάκι στο Samsung Galaxy Note

Με δυο λόγια, το Samsung Galaxy Note συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός tablet διατηρώντας τον χαρακτήρα ενός smartphone. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,3” Super Amoled για εξαιρετική ευκρίνεια που επιτρέπει στο χρήστη να ζωγραφίσει και να σχεδιάσει ό,τι θέλει με τη βοήθεια της γραφίδας S-pen. Χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή 1,4GHz ο χρήστης μπορεί να σερφάρει γρήγορα στο Ιnternet και να «κατεβάζει» τραγούδια και εφαρμογές από το Android Market (μετονομάστηκε σε Google Play).


Δείτε το Voice Talk στο Samsung Galaxy Note (με αστεία, ενίοτε, αποτελέσματα)

Επιδότηση της αγοράς του Samsung Galaxy Note από την Cosmote

Το super smartphone της Samsung προσφέρει στους φίλους μας η Cosmote, η οποία συμπληρώνει σχετικά ότι το Samsung Galaxy Note είναι «μια προηγμένη συσκευή με μοντέρνο σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη χρήση του Internet μια μοναδική εμπειρία, διευκολύνοντας τη ζωή μας. Για να μπορεί κανείς να είναι πάντοτε online, όπου κι αν βρίσκεται, απολαμβάνοντας γρήγορο σερφάρισμα στο internet με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της COSMOTE. Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα ελκυστικά προγράμματα COSMOTE Απεριόριστα, για ακόμη πιο οικονομική επικοινωνία με όλους».

Το Samsung Galaxy Note διατίθεται αντί 699,89 ευρώ. Διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα συμβολαίου COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ, σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

Ενδεικτικά προγράμματα Cosmote, στα οποία επιδοτείται η αγορά του Samsung Galaxy Note είναι τα παρακάτω:

  • COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35: 595,35€
  • COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 55: 564,59€
  • COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 70: 527,70€

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T14/section/COSMOTE_Unlimited_Internet

Ανθή Παναγιωτάκη

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024