Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Sony καλεί φωτομπλόγκερ στο Athens Xclusive Designer’s Week

Η Sony καλεί φωτομπλόγκερ στο Athens Xclusive Designer’s Week

Από τις 17 μέχρι τις 20 Μαρτίου, η Sony δημιουργεί το Sony Bloggers’ Corner και δίνει τη δυνατότητα στους fans της μόδας να φωτογραφήσουν και να ανεβάσουν άμεσα την εμπειρία τους στα blogs και τις σελίδες τους στα social media, αλλά και να κερδίσουν μια φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot.

Από τις 17 μέχρι τις 20 Μαρτίου, η Sony δημιουργεί το Sony Bloggers’ Corner και δίνει τη δυνατότητα στους fans της μόδας να φωτογραφήσουν και να ανεβάσουν άμεσα την εμπειρία τους στα blogs και τις σελίδες τους στα social media, αλλά και να κερδίσουν μια φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot.

Η Sony συμμετέχει για πρώτη φορά στην 11η Διεθνή Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week με τη δημιουργία του Sony Bloggers’ Corner δίνοντας τη δυνατότητα στους φανατικούς της μόδας να φωτογραφήσουν και να ανεβάσουν πρώτοι στα blogs τους φωτογραφίες, συνεντεύξεις και στιγμιότυπα από τη διοργάνωση.

  • Η AXDW πραγματοποιείται από τις 17 μέχρι τις 20 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ

Το Sony Bloggers’ Corner θα βρίσκεται στο φουαγιέ της διοργάνωσης και θα είναι εξοπλισμένο με φορητούς υπολογιστές Sony VAIO και φωτογραφικές μηχανές Sony Cyber-shot.

Οι bloggers που θα βρίσκονται στη διοργάνωση θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίσουν τα αγαπημένα τους catwalks και shows και στη συνέχεια να επισκεφθούν το Sony Bloggers’ Corner για να περάσουν τις φωτογραφίες τους στους φορητούς υπολογιστές VAIO και να τις κάνουν επί τόπου upload στα blogs τους.

Οι bloggers θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να φωτογραφίζουν σχεδιαστές, μοντέλα, celebrities και fashion icons στο Sony Βloggers’ Corner, αλλά και να φιλοξενούν και μαγνητοσκοπούν συνεντεύξεις στον ίδιο χώρο εξασφαλίζοντας αποκλειστικά πλάνα και δηλώσεις τις οποίες θα μπορούν να μοιραστούν με τους fans πρώτοι και σε αποκλειστικότητα!

Παράλληλα, οι επίσημοι φωτογράφοι της διοργάνωσης θα φωτογραφίζουν τους πρωταγωνιστές της – celebrities, μοντέλα, σχεδιαστές – χρησιμοποιώντας τη νέα φωτογραφική μηχανή της Sony SLT-A77, αναδεικνύοντας τις ικανότητες ανταπόκρισής της στις απαιτητικές συνθήκες ενός catwalk.

ΔΥΟ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ SONY CYBER-SHOT

Επιπλέον, στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Sony δίνει τη δυνατότητα σε έναν blogger και έναν επισκέπτη της AXDW να κερδίσουν από μια φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν όλοι οι bloggers που θα επισκεφθούν το Sony Bloggers’ Corner, θα καταγράψουν τα στοιχεία τους και θα εκμεταλλευθούν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν τα αγαπημένα τους catwalks με μια φωτογραφική μηχανή Sony, αλλά και να ανεβάσουν το υλικό στο blog τους με τη βοήθεια ενός φορητού υπολογιστή Sony VAIO.

Mια δεύτερη κλήρωση ανάμεσα στους απλούς επισκέπτες του Sony Bloggers’ Corner που θα
καταχωρούν τα στοιχεία τους θα αναδείξει έναν ακόμα νικητή που θα κερδίσει μια φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024