Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
HP Folio | Το πρώτο Ultrabook της HP με αυτονομία 9,25 ώρες

HP Folio | Το πρώτο Ultrabook της HP με αυτονομία 9,25 ώρες

Στα 999 ευρώ ορίστηκε η τιμή του πρώτου Ultrabook της Hewlett Packard. Το HP Folio είναι λεπτό και ελαφρύ, κάνει τάχιστα boot, βασίζεται σε επεξεργαστές δεύτερης γενιάς και πολλά ακόμα, όπως όλα τα Ultrabook. Αυτό όμως που τονίζει η HP είναι  ότι πρόκειται για το πρώτο Ultrabook με αυτονομία 9,25 ώρες, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία του.

Στα 999 ευρώ ορίστηκε η τιμή του πρώτου Ultrabook της Hewlett Packard. Το HP Folio είναι λεπτό και ελαφρύ, κάνει τάχιστα boot, βασίζεται σε επεξεργαστές δεύτερης γενιάς Intel Core i3 ή i5 και πολλά ακόμα, όπως όλα τα Ultrabook. Αυτό όμως που τονίζει η HP είναι ότι πρόκειται για το πρώτο Ultrabook με αυτονομία 9,25 ώρες, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία του.

  • Το HP Folio έχει πάχος 18 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο του και λεπτή οθόνη HD BrightView 13,3 ιντσών, και βάρος 1,49 κιλά.

Το Folio της HP βασίζεται σε επεξεργαστές δεύτερης γενιάς της Intel, Core i, με Intel Rapid Start (η οποία παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση ρεύματος όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται και μικρό χρόνο εκκίνησης). Έτσι, εξοικονομεί χρόνο, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την κατάσταση αναμονής.

Διαθέτει θύρες USB, HDMI, Ethernet και αναγνώστη καρτών μνήμης (6-in-1).

Το Ultrabook της HP διαθέτει πληκτρολόγιο με φωτισμό και θύρες RJ45 (Ethernet) και USB 3.0, δίσκο SSD 128GB και προαιρετικά το λεγόμενο TPM Embedded Security Chip που προστατεύει e-mail και άλλα δεδομένα.

Το θέμα της διάχυσης της θερμότητας στο HP Folio αναλαμβάνει η τεχνολογία CoolSense της HP. Tο Imagepad της HP αποτελεί την επιφάνεια πολλαπλής αφής. Το HP Folio έχει Webcam TrueVision HD και ήχο Dolby Advanced.

Το Folio της HP μπορεί να τρέξει διάφορες εκδόσεις των Microsoft Windows 7, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7 Professional.

Το Folio της HP αναμένεται εντός του Απριλίου με ενδεικτική τιμή €999 με Windows 7 Home Premium και €1049 με Windows 7 Professional.

Το προϊόν διατίθεται προαιρετικά και με εγγύηση τριών χρόνων μέσω του Care Pack της HP.

Μιας και δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην αυτονομία του HP Folio, να θυμίσουμε ότι η διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, τη διαμόρφωση, τις εφαρμογές, τις λειτουργίες, τη χρήση, την ασύρματη λειτουργικότητα και τις ρυθμίσεις διαχείρισης ενέργειας. Η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας μειώνεται φυσιολογικά με το χρόνο και τη χρήση. Περισσότερες λεπτομέρειες στο www.bapco.com/products/mobilemark2007

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024