Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
SAMSUNG ES8000 | TV που σας ακούει και σας βλέπει στα Κωτσόβολος

SAMSUNG ES8000 | TV που σας ακούει και σας βλέπει στα Κωτσόβολος

Στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος κατέφθασε η «έξυπνη» τηλεόραση της Samsung που ελέγχεται με τη φωνή και την κίνηση και αναβαθμίζεται. Η Samsung UE46ES8000 πωλείται αντί 2.146 ευρώ.

Στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος κατέφθασε η «έξυπνη» τηλεόραση της Samsung που ελέγχεται με τη φωνή και την κίνηση και αναβαθμίζεται. Η Samsung UE46ES8000 πωλείται αντί 2.146 ευρώ.

Δείτε ένα σύντομο βίντεο από την παρουσίαση της πρώτης τηλεόρασης με το λεγόμενο Smart Interaction όπως παρουσιάστηκε στην μεγαλύτερη έκθεση της βιομηχανίας ηλεκτρονικών, την CES 2012.

Εν συντομία, η νεότερη επονομαζόμενη έξυπνη τηλεόραση της Samsung έχει τα παρακάτω ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, εντούτοις απαιτούνται κάποιες διευκρινίσεις τις οποίες το tech.in.gr θα αναζητήσει άμεσα:

1. Με τη φωνή, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την τηλεόραση, να αλλάξει κανάλι, να αυξομειώσει την ένταση του ήχου, να ενεργοποιήσει τον browser και να κάνει αναζήτηση στο Διαδίκτυο, να επιλέξει app. Καθώς δεν υποστηρίζοντια όλες οι γλώσσες, απομένει να διευκρινιστεί εάν αυτό επιτυγχάνεται και μιλώντας στα ελληνικά.

2. Η ενσωματωμένη κάμερα στο επάνω μέρος της τηλεόρασης κάνει αναγνώριση προσώπου και εισάγει το χρήστη σε συνδεδεμένους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης.

3. Η Samsung παρέχει κάποιες υπηρεσίες για την διάθεση περιεχομένου για παιδιά και την οικογένεια, και μένει να διευκρινιστεί εάν αφορά χρήστες από την Ελλάδα.

4. Το λεγόμενο kit αναβάθμισης (Έξυπνη αναβάθμιση Kit) δεν διατίθεται προς πώληση το 2012. Θα πωλείται ξεχωριστά ανά έτος από το 2013 έως το 2016.

  • Ενημέρωση: Ζητήσαμε από την αλυσίδα Κωτσόβολος διευκρινίσεις για τα παραπάνω και ρωτήσαμε σε ποια καταστήματα μπορεί κανείς να δει την Samsung ES8000 σε λειτουργία:
  • «Στα μεγάλα Καταστήματα Κωτσόβολος, όπως για παράδειγμα στο Smart Park στα Σπάτα και στο The Mall Athens, υπάρχουν διαθέσιμες ενεργές και συνδεδεμένες συσκευές τις οποίες μπορούν οι καταναλωτές να δοκιμάζουν με τη βοήθεια εξειδικευμένων promoters.
  • Ο φωνητικός έλεγχος είναι στα ελληνικά ενώ σταδιακά το περιεχόμενο των υπηρεσιών θα παραδίδεται και στην ελληνική γλώσσα»

Διαβάστε την ανακοίνωση της Κωτσόβολος:

«Λίγους μήνες μετά την εντυπωσιακή πρώτη της παρουσίαση στην έκθεση CES 2012 στο Las Vegas, η εκπληκτική Samsung ES8000 κατέφτασε στην Ελλάδα σε 1η αποκλειστική παρουσίαση από την Κωτσόβολος.

Η Νο1 Αλυσίδα Καταστημάτων Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να ζήσουν πρώτοι από κοντά την ολοκαίνουρια καθηλωτική εμπειρία της νέας σειράς SMART TV της Samsung.

Χάρη στη νέα προηγμένη τεχνολογία ελέγχου της κορεατικής εταιρείας, ο χρήστης της ES8000 δεν χρειάζεται καν το τηλεχειριστήριο για να τη χειριστεί.

Μέσω κινήσεων του χεριού και φωνητικών εντολών μπορεί κανείς να αλλάξει κανάλι, να ρυθμίσει την ένταση, να ανοίξει εφαρμογές ή να πλοηγηθεί στο Internet.

Η ενσωματωμένη κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου κάνει πιο απλό από ποτέ το να συνδέεσαι με το Smart Hub της Samsung και με προσωπικούς λογαριασμούς social networks χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά η υποβολή στοιχείων και κωδικών.

Η διαφορά της Samsung ES8000 βρίσκεται και στο περιεχόμενο, καθώς χάρη στις ενσωματωμένες δωρεάν υπηρεσίες kids για παιδιά, Family story για όλη την οικογένεια και Fitness για γυμναστική, η ψυχαγωγία αποκτά πολλές διαστάσεις και δυνατότητες για όλους.

Επίσης με το Evolution Κit, που θα είναι διαθέσιμο από το 2013, οι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να αναβαθμίζουν κάθε χρόνο το Hardware και το Software της Smart TV τους για τα επόμενα χρόνια, εξασφαλίζοντας ότι η SMART TV τους παραμένει ενημερωμένη με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και απολαμβάνοντας πάντα την κορυφαία εμπειρία Samsung χωρίς να χρειάζεται να αντικαταστήσουν τη συσκευή τους.

Όπως συμβαίνει συνήθως με τις οθόνες της Samsung, η εκπληκτική ευκρίνεια 1920 x 1080 σε συνδυασμό με το Clear Motion Rate στα 800 HZ, το Micro Dimming Ultimate και τα γυαλιά 3D δίνουν εκπληκτικά καθαρή εικόνα Full HD και εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες σε ποιότητα Full HD 1080p που θα λατρέψει και ο πιο απαιτητικός χρήστης.

Στα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν αποκλειστικά σε 1η παρουσίαση την εκπληκτική Samsung ES8000 με πολλούς τρόπους πληρωμής όπως τοις μετρητοίς, άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας και δόσεις Κωτσόβολος.

Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες Support 360 είναι στη διάθεση όλων των πελατών της Κωτσόβολος για εγκατάσταση της νέας τους τηλεόρασης ταυτόχρονα με την παράδοση, για επέκταση της εγγύησης της, για τη σύνδεση της με άλλες περιφερειακές συσκευές και για κάθε άλλη πιθανή ανάγκη υποστήριξης.

Με αφορμή την αποκλειστική 1η παρουσίαση της νέας Samsung Smart TV ES8000 από τα καταστήματα Κωτσόβολος, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South East Europe, δήλωσε: «H Samsung συνεχίζει να μας εκπλήσσει δείχνοντας μας συνεχώς ότι όλα είναι δυνατά. Η νέα ES8000 είναι η πιο έξυπνη Smart TV που χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις εξελιγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει μπορούμε να πούμε ότι φέρνει το μέλλον ακόμα πιο κοντά στο παρόν. Είναι εξαιρετικό να μπορούμε να την παρουσιάζουμε πρώτοι αποκλειστικά στους καταναλωτές δίνοντας επιπλέον αξία με μοναδικά αξεσουάρ, κορυφαίες χρήσιμες υπηρεσίες και ασυναγώνιστα προγράμματα πληρωμής από την Κωτσόβολος. Αυτή η Smart TV είναι μια πραγματικά έξυπνη τηλεόραση και μπορούν να το διαπιστώσουν όλοι πολύ εύκολα με μια επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024