Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iPad mini | Φουντώνουν οι φήμες για το μικρό iPad

iPad mini | Φουντώνουν οι φήμες για το μικρό iPad

Μετά την δήλωση από τα χείλη στελέχους της Samsung στον κορεάτικο ημερήσιο Τύπο, αναζωπυρώνεται η φημολογία για τη διάθεση ενός iPad mini με οθόνη 7,85 ιντσών. Αυτή τη φορά, η Washington Post μεταφέρει τα λόγια ενός διάσημου μπλόγκερ για τα προϊόντα της Apple, o οποίος δηλώνει ότι έχει ακούσει κατ'επανάληψη ότι η Apple δοκιμάζει στα εργαστήριά της ένα μικρότερο iPad.

Μετά την δήλωση από τα χείλη στελέχους της Samsung στον κορεάτικο ημερήσιο Τύπο, αναζωπυρώνεται η φημολογία για τη διάθεση ενός iPad mini με οθόνη 7,85 ιντσών. Αυτή τη φορά, η Washington Post μεταφέρει τα λόγια ενός διάσημου μπλόγκερ για τα προϊόντα της Apple, o οποίος δηλώνει ότι έχει ακούσει κατ’επανάληψη ότι η Apple δοκιμάζει στα εργαστήριά της ένα μικρότερο iPad.

O John Gruber, ο άνθρωπος πίσω από το daringfireball.net μεταφέρει στο WSJ.com την αίσθηση ότι, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο. Εντούτοις, παραμένει ασαφές εάν θα προχωρήσει στη διάθεση ενός iPad mini στην αγορά και μάλιστα, πριν το τέλος του έτους. Αυτό είχε νωρίτερα δηλώσει, ανώνυμα, στέλεχος της συνεργαζόμενης με την Apple, Samsung, στην εφημερίδα Korean Times.

Ένας από τους λόγους που θεωρείται ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα μικρότερο iPad είναι η επιτυχία του Kindle Fire της Amazon, καθώς και άλλων μοντέλων Kindle, με τα οποία η Amazon διαθέτει πάνω από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, 17 εκατομμύρια τραγούδια, 1.000.000 βιβλία, 100 νουβέλες κατ’αποκλειστικότητα, εκατοντάδες περιοδικά και εφημερίδες καθώς και τα δημοφιλέστερα app σε Android.


Δείτε τα δημοφιλή Kindle του Amazon (φωτογραφίες Reuters, Associated Press)

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024