Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
20ΜΒ με 1€ την ημέρα με το Wind Mobile Internet Daily

20ΜΒ με 1€ την ημέρα με το Wind Mobile Internet Daily

Η Wind ανακοίνωσε την υπηρεσία Mobile Internet Daily, ένα «πάσο» που επιτρέπει την πρόκληση κίνησης δεδομένων 20ΜΒ με χρέωση 1 ευρώ. Το Mobile Internet Daily αφορά όλους τους συνδρομητές WIND συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς), καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής, χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet ή επιπρόσθετο πακέτο Internet, που αντικαθιστά τις χρεώσεις ανά KB για Internet & WAP που ίσχυαν ως σήμερα.

Η Wind ανακοίνωσε την υπηρεσία Wind Mobile Internet Daily, ένα «πάσο» 20ΜΒ με 1 ευρώ για όλους τους συνδρομητές WIND συμβολαίου (ιδιώτες και εταιρικούς), καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής, χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet ή επιπρόσθετο πακέτο Internet, που αντικαθιστά τις χρεώσεις ανά KB για Internet & WAP που ίσχυαν ως σήμερα.

Το WIND Mobile Internet Daily παρέχει έως 20 MB χρήσης εντός Ελλάδος ανά ημέρα, για πλοήγηση στο Internet από τη συσκευή τους, πρόσβαση σε email, χρήση εφαρμογών, κλπ.

  • Ο χρήστης μπορεί να συνεχίσει κανονικά τη χρήση του και μετά τα 20ΜΒ μέσα στην ημέρα, με όσα Mobile Internet Daily επιθυμεί.
  • Οι χρήστες θα ενημερώνονται με SMS την επόμενη μέρα για τη χρέωση και τα ΜΒ που καταναλώθηκαν την προηγούμενη.
  • Οι συνδρομητές καρτοκινητής, καρτοσύνδεσης και Wind to All (χωρίς ενσωματωμένη χρήση Internet) θα λαμβάνουν άμεσα ενημερωτικό SMS όταν φτάνουν το όριο των 20ΜΒ.

Η Wind προτείνει το WIND Mobile Internet Daily για να καλύψει την περιστασιακή χρήση Internet από κινητό με τον πιο οικονομικό τρόπο καθώς ο συνδρομητής διατηρεί τον έλεγχο του λογαριασμού του. Για συχνή χρήση, η εταιρεία προτείνει προγράμματα συμβολαίου με ενσωματωμένη χρήση Internet ή κάποιο από τα πακέτα WIND Mobile Internet ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Δείτε τον τιμοκατάλογο της Wind με όλα τα πακέτα Ίντερνετ (αρχείο pdf).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.wind.com.gr ή ένα από τα καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Ανάλογη υπηρεσία παρέχουν και η Cosmote (Cosmote Internet Day Pass, 20ΜΒ με 1 ευρώ με αυτόματη χρέωση κατά την πρόσβαση στο Ίντερνετ ή στο μενού υπηρεσιών Cosmote my view) και η Vodafone, με το Vodafone Internet Όλη Μέρα (10ΜΒ, με 1 ευρώ, με αυτόματη χρέωση με την πρώτη είσοδο στο Ίντερνετ από το κινητό σας).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024