Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν είναι το Facebook το πιο εθιστικό κοινωνικό δίκτυο

Δεν είναι το Facebook το πιο εθιστικό κοινωνικό δίκτυο

Τον Μάρτιο του 2012 το Tagged μπορεί να ήταν το δεύτερο σε επισκεψιμότητα κοινωνικό δίκτυο μετά το Facebook στις ΗΠΑ, όμως κατάφερε να κρατάει 2 λεπτά παραπάνω κατά μέσο όρο τους επισκέπτες του εντός των τειχών, σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας ComScore.

Τον Μάρτιο του 2012 το Tagged μπορεί να ήταν το δεύτερο σε επισκεψιμότητα κοινωνικό δίκτυο μετά το Facebook στις ΗΠΑ, όμως κατάφερε να κρατάει 2 λεπτά παραπάνω κατά μέσο όρο τους επισκέπτες του εντός των τειχών, σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας ComScore, μεταδίδει το Mashable.com.

Οι επισκέψεις στο Tagged κατά μέσο ανά επισκέπτη έφτασε τις 18 τον ίδιο μήνα, όταν στο Facebook οι επισκέψεις ήταν διπλάσιες (36 επισκέψεις το μήνα ανά χρήστη). Ο μέσος χρόνος παραμονής στο Tagged ήταν 12,1 λεπτά, όταν στο Facebook η μέση επίσκεψη διαρκούσε 10,9 λεπτά. Στο Tublr ο χρόνος παραμονής στο σάιτ ήταν μεγαλύτερος όλων και έφτανε κατά μέσο όρο τα 14,7 λεπτά. Όμως, το Tagged αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση από πλευράς επισκεψιμότητας, όταν το Tublr βρέθηκε χαμηλότερα. Επιπλέον, ο χρόνος της επίσκεψης στο Tagged ήταν μεγαλύτερος από το Facebook.

Ως εκ τούτου, η ComScore
αναδεικνύει το Tagged ως το πλέον εθιστικό, τουλάχιστον για τον μήνα που αφορά η συλλογή των στοιχείων.

Σε τι διαφέρει το Tagged από το Facebook;

Η κυριότερη διαφορά ανάμεσα στα κοινωνικά δίκτυα είναι ότι στο Facebook οι φίλοι προέρχονται κυρίως από τον πραγματικό κόσμο, offline. Το Tagged φαίνεται ότι έχει κατορθώσει να δημιουργεί «φιλίες» ή έστω γνωριμίες online. Όπως αναφέρεται στον δικτυακό του τόπο, κάθε μέρα το βασικό εργαλείο του, το MeetMe βρίσκει 2,4 εκατομμύρια ταιριαστά προφίλ, με βάση τα δεδηλωμένα ενδιαφέροντα των μελών του και συγκεντρώνει 20 εκατομμύρια χρήστες το μήνα.

Η πρακτική ονομάζεται «social discovery» και ο συνιδρυτής του Tagged, Greg Tseng, δηλώνει ότι θα αποτελέσει την μηχανή της κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι, θεωρητικά, 150 ενεργοί φίλοι μας στο Facebook να ανανεώνονται.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024