Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προσφορά ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα με μειωμένη τιμή επί έξι μήνες

Προσφορά ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα με μειωμένη τιμή επί έξι μήνες

Οικιακοί πελάτες με συμβόλαιο ελάχιστης διάρκειας 12 μηνών μπορούν να αξιοποιήσουν την εξάμηνη προσφορά των νέων προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα σε μειωμένη τιμή.  Τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ αφορούν σε υπηρεσίες τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ σε τιμές που ξεκινούν από τα 26,90 ευρώ για την περίοδο της προσφοράς.

Οικιακοί πελάτες με συμβόλαιο ελάχιστης διάρκειας 12 μηνών μπορούν να αξιοποιήσουν την εξάμηνη προσφορά των νέων προγραμμάτων ΟΤΕ Double Play Απεριόριστα σε μειωμένη τιμή. Τα νέα προγράμματα του ΟΤΕ αφορούν σε υπηρεσίες τηλεφωνίας και πρόσβασης στο Ίντερνετ σε τιμές που ξεκινούν από τα 26,90 ευρώ για την περίοδο της προσφοράς.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα ΟTE Double Play 2 Απεριόριστα θα χρεώνεται αντί 26,90 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απεριόριστες κλήσεις για αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα και σύνδεση Conn-X έως 2Mbps (μετά στα 31,90 ευρώ το μήνα).

Αντίστοιχη προσφορά για έξι μήνες ισχύει και για το πρόγραμμα OTE Double Play 24 Απεριόριστα, ομοίως με απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα, αντί 31,80 ευρώ το μήνα για τους πρώτους έξι μήνες (η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 36,80 ευρώ το μήνα μετά την πάροδο του πρώτου εξαμήνου).

Ο ΟΤΕ αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ότι «Σε μια δύσκολη περίοδο για τον καταναλωτή, ο ΟΤΕ παρέχει στους πελάτες του περισσότερη οικονομία. Με τα δύο νέα προγράμματα ΟΤΕ Double Play 2 Απεριόριστα και ΟΤΕ Double Play 24 Απεριόριστα, τους δίνει τη δυνατότητα να σερφάρουν με Conn-x, το γρήγορο και αξιόπιστο Internet και να μιλάνε απεριόριστα προς όλα τα σταθερά της Ελλάδας, μόνο από € 26,90/μήνα».

Οι παραπάνω προσφορές απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες και διατίθενται καλώντας δωρεάν το 13888, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTE – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.ote.gr.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024