Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Solar Keyboard Folio από τη Logitech για το iPad

Solar Keyboard Folio από τη Logitech για το iPad

Ένα πληκτρολόγιο, θήκη και βάση για το iPad και το προγενέστερο iPad 2 που φορτίζεται από το φως, σε εξωτερικό ή εξωτερικό χώρο, παρουσίασε πρόσφατα η Logitech. Με μια πλήρη φόρτιση, το Solar Folio μπορεί να λειτουργεί έως και δύο χρόνια, με μέσο όρο χρήσης δύο ώρες την ημέρα.

Μια νέα θήκη-πληκτρολόγιο-βάση για το iPad νέας γενιάς και το iPad 2 παρουσίασε η Logitech. Το εξαιρετικά λεπτό Logitech Solar Keyboard Folio ξεχωρίζει για τη δυνατότητά του να φορτίζεται με φως.

Το Solar Folio ακολουθεί τη λογική των παρόμοιων –ηλιακά φορτιζόμενων- πληκτρολογίων της εταιρίας για Mac και PC. Έτσι μπορεί και φορτίζει το πληκτρολόγιο (τεχνολογίας Bluetooth) με οποιοδήποτε φως, σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Με μια πλήρη φόρτιση, το Solar Folio μπορεί να λειτουργεί έως και δύο χρόνια (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα).

Η δυνατότητα φόρτισης με φως θεωρείται το συγκριτικό πλεονέκτημα του Folio. Σύμφωνα με τον Alexis Richard, διευθυντή προϊοντικού μάρκετινγκ της Logitech «… πλέον οι χρήστες ταμπλέτας τις αξιοποιούν παντού και τις έχουν συνεχώς μαζί τους για κάθε ψηφιακή εμπειρία, από το να στείλουν email μέχρι να δουν μια ταινία. Με αυτή τη λογική αναζητούν και τα αντίστοιχα έξυπνα περιφερειακά που να μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους. Εκεί έρχεται το Logitech Solar Folio με το κομψό ενσωματωμένο πληκτρολόγιό του και την δυνατότητα να φορτίζει με το φως, να συμπληρώσει το iPad, παρέχοντας ταυτόχρονα και προστασία στη συσκευή και στις δύο πλευρές της. Γίνεται έτσι ένας ιδανικός συνδυασμός χρηστικότητας και προστασίας χωρίς να προσθέτει ενοχλητικό όγκο».

Επίσης, τo folio μπορεί να στηρίξει το iPad σε δύο θέσεις, κρατώντας το iPad στην ιδανική γωνία ανάλογα με τη χρήση. Έτσι στην πρώτη θέση στήριξης, το iPad στηρίζεται κατάλληλα ώστε να χρησιμοποιείται βέλτιστα το πλήρες πληκτρολόγιο. Στη δεύτερη, η πρώτη γραμμή πλήκτρων χρησιμεύει ως χειριστήρια των πολυμέσων που προβάλλονται, ρυθμίζοντας ακόμη και την ένταση του ήχου.

Το folio έχει επίσης μια λειτουργία άμεσης έναρξης-παύσης, οπότε μόλις το ανοίξει ο χρήστης ενεργοποιείται και το iPad, ενώ όταν το κλείνει, η ταμπλέτα εισέρχεται σε κατάσταση αναμονής.

Το Logitech Solar Keyboard Folio αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο του 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €129.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024