Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοινώσεις για MacBook Pro με Ivy Bridge και το Mountain Lion στις 11 Ιουνίου

Ανακοινώσεις για MacBook Pro με Ivy Bridge και το Mountain Lion στις 11 Ιουνίου

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει μια νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών με τους νεότερους, «λιτοδίαιτους» επεξεργαστές της Intel, οθόνες υψηλής ευκρίνειας και υποσυστήματα που μειώνουν τον χρόνο εκκίνησης και αυξάνουν την αυτονομία τους. Οι νέοι MacBook Pro αναμένεται να ανακοινωθούν στις 11 Ιουνίου 2012, στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας.

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει μια νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών με τους νεότερους, «λιτοδίαιτους» επεξεργαστές της Intel, οθόνες υψηλής ευκρίνειας και υποσυστήματα που μειώνουν τον χρόνο εκκίνησης και αυξάνουν την αυτονομία τους. Οι νέοι MacBook Pro αναμένεται να ανακοινωθούν στις 11 Ιουνίου 2012, στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της εταιρείας,

Η πληροφορία που μεταδίδει το Bloomberg αφορά στους επεξεργαστές Ivy Bridge που διέθεσε πρόσφατα η Intel. Επίσης, αναφέρεται ότι οι νέοι MacBook Pro θα έχουν πάχος μικρότερο από 0,95 ίντσες.

Πάντως, Apple και Intel αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία.

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr:

  • Τα πρώτα τσιπ με τρισδιάστατα τρανζίστορ
    Η Intel διέθεσε τους Ivy Bridge, τους πρώτους επεξεργαστές με πύλες 3-D, οι οποίες ελπίζει ότι θα της ανοίξουν διάπλατα το δρόμο προς τα smartphone και τα tablet. Η Intel άλλαξε το σχεδιασμό στο βασικό δομικό στοιχείο των τσιπ. Τα τρανζίστορ παρέμεναν ίδια επί πέντε και πλέον δεκαετίες. Αναμενόταν να φτάσουν τώρα, στο όριά του το Νόμο του Μoore, που προβλέπει τακτικό διπλασιασμό της επεξεργαστικής ισχύος χάρη στην διαρκή συρρίκνωσή τους.

Ο ορεσίβιος λέοντας

Στο συνέδριο των developer της Apple εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mountain Lion, της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού συστήματος για Mac. Το Mountain Lion θα έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά του iOS, του λειτουργικού της Apple σε iPhone και iPad, και θα συνδράμει την δημιουργία ενός οικοσυστήματος στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότερο και οι υπολογιστές γραφείου ή οι φορητοί Mac (για παράδειγμα, με την δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων κειμένου από Mac σε iPhone, την αξιοποίηση του iCloud από Mac, την πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024